Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

5 európskych gigantov v bitke o Milana Škriniara

MILÁNO - Bude Škriniar meniť adresu? Bojuje o neho 5 európskych gigantov!
Zdroj: 43193
Zdieľajte:

Slovenskému obrancovi Milanovi Škriniarovi budúce leto na San Sire vyprší kontrakt. S vedením Interu Miláno sa stále nedohodol na podmienkach novej zmluvy a od januára môže rokovať s ostatnými záujemcami o spolupráci. V lete môže odísť z Milána zadarmo ako voľný hráč.

5 európskych gigantov bojuje o Škriniara

Britský The Sun informuje o tom, že Škriniara chcú tri popredné anglické tímy: Manchester City, FC Chelsea a Tottenham Hotspur. Talianske Calcio Mercato referuje o záujme španielskeho Realu Madrid a PSG. Dovedna až päť európskych gigantov "poľuje" na slovenského reprezentačného kapitána!

PSG sa usiloval získať Škriniara v lete. S obrancom sa dohodol na osobných podmienkach a reprezentant dal prestupu do Paríža zelenú. Ale vedenie Interu nesúhlasilo s ponúkanou prestupovou čiastkou.

Prečítajte si aj

Inter sa nevie dohodnúť so Škriniarom: Predaj v zime za polovičnú cenu?

Chelsea získala Wesleyho Fofanu z Leicesteru, ale nový tréner Graham Potter hľadá ďalšiu posilu do defenzívy. Vidina možnosti získania Škriniara budúce leto zadarmo z neho robí top objekt pre The Blues.

Tottenham má na lavičke Taliana Antonia Conteho, ktorý so Škriniarom úspešne spolupracoval v Interi Miláno a radovali sa zo zisku talianskeho titulu v sezóne 2020-21.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: The Sun, Calcio Mercato

Diskusia

Podobné články