Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Inter sa nevie dohodnúť so Škriniarom: Predaj v zime za polovičnú cenu?

MILÁNO - Čas sa kráti, Inter sa so Škriniarom nevie dohodnúť. V Taliansku sa spomína predaj slovenského obrancu v januári za sotva polovičnú cenu!
Zdroj: 43198
Zdieľajte:

Inter Miláno sa so slovenským obrancom Milanom Škriniarom nevie dohodnúť na podmienkach novej zmluvy, informuje o tom La Gazzetta dello Sport. Súčasný kontrakt kapitánovi slovenského národného tímu vyprší v lete 2023.

Škriniar v zime do PSG za 30 miliónov eur?

PSG pozorne sleduje situáciu a pokúsi sa Škriniara získať v zimnom prestupovom období. Francúzsky klub sa intenzívne pokúšal angažovať Slováka už v lete, ale s Interom sa nedohodol na prestupovej čiastke.

Prečítajte si aj

Škriniara čaká po reprezentačnom zraze kľúčové rozhodnutie

Inter požadoval 70-80 miliónov eur, no napokon bude možno nútený predať Škriniara sotva za polovičnú cenu. Ak sa nedohodnú na predĺžení zmluvy, v januári má Inter poslednú možnosť predať hráča a nestratiť ho v lete zadarmo. Preto jeho cena v januári bude výrazne nižšia. Podľa uvedeného zdroja by PSG nákup Škriniara v zime stál 30 miliónov eur.

Škriniar dal v lete prestupu do Paríža zelenú. S klubom sa dohodol na osobných podmienkach a v Parku princov mu ponúkajú podstatne lepší plat ako Inter. Okrem toho by slovenský obranca mohol byť naklonený prijatiu novej výzvy a možnosti zahrať si po boku svetových hráčov, ako napríklad Neymar, Kylian Mbappé, Sergio Ramos či Lionel Messi.

V Paríži by mal nielen lepšie platové podmienky, novú výzvu, hviezdnych spoluhráčov, ale aj reálnejšiu možnosť vyhrať Ligu majstrov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: La Gazzetta Dello Sport

Diskusia

Podobné články