Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kylian Mbappé predložil vedeniu PSG zoznam štyroch posíl

PARÍŽ - Kylian Mbappé a jeho zoznam štyroch posíl, ktorý predložil vedeniu PSG.
Zdroj: 43187
Zdieľajte:

Kylian Mbappé sa v lete rozhodol otočiť a odmietnuť ponuku Realu Madrid. Predĺžil zmluvu s PSG a dostal aj výraznejší vplyv na ihrisku i mimo neho.

Kylian Mbappé predložil vedeniu PSG zoznam štyroch posíl

V lete chcel od vedenia parížskeho klubu, aby priviedol nového útočníka. Podľa RMC Sport predložil zoznam štyroch vytypovaných posíl, no ani jednu z nich sa do Parku princov nepodarilo priviesť.

Kto bol na tomto zozname? Marcus Rashford z Manchesteru United, Ousmane Dembele z FC Barcelona, Robert Lewandowski, ktorý prestúpil z Bayernu do Barcelony a Gianluca Scamacca z talianskeho Sassuola.

Prečítajte si aj

VIDEO To asi nepotrebuje žiadny komentár! Veľavravné gesto Neymara po otázke na jeho vzťah s Mbappém

Mbappé požadoval od vedenia PSG, aby v lete predalo Brazílčana Neymara. Údajne mu vadí jeho nedisciplinovanosť. Neymar zas francúzskemu spoluhráčovi vyčíta prílišnú sebeckosť na ihrisku.

Obaja majú medzi sebou napäté vzťahy, ktoré riešilo už aj vedenie PSG. V úvode sezóny mali na ihrisku konflikt, keď sa dohadovali o to, kto bude zahrávať penaltu. Neymar po zápase dal "like" na jeden príspevok fanúšika, ktoré kritizoval Mbappého, že chcel kopať jedenástku aj napriek tomu, že už predtým jednu nepremenil.

Počas nedávneho reprezentačného zrazu dostal Neymar otázku na vzťah s Mbappém a odpovedal len "ufff" a rýchlo odišiel.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: RMC Sport

Diskusia

Podobné články