Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zostane Ivan Kmotrík ml. pri futbale? Priznal ponuky zo zahraničia

BRATISLAVA - Odišiel zo Slovana, no zostane pri futbale? Ivan Kmotrík ml. prehovoril o ponukách.
Zdroj: 40111
Zdieľajte:

Vo vedení ŠK Slovan Bratislava nastali v uplynulom období veľké zmeny. Skončili všetci skauti, skončil športový riaditeľ Richard Trutz a prekvapujúco odišiel aj generálny manažér klubu a viceprezident Ivan Kmotrík ml.

Kmotrík ml. priznal ponuky zo zahraničia

Je však možné, že zostane pri futbale aj naďalej a zúročí svoje skúsenosti v inom klube. „Áno, môžem potvrdiť, že ma kontaktovali zo zahraničia," priznal Ivan Kmotrík ml. pre šport24.sk.

Prečítajte si aj

Kmotrík starší zrušil všetky funkcie vo vedení Slovana: Belasí majú nového športového riaditeľa a nie len to

„Sám som prekvapený a až by som povedal, že som milo zaskočený, pretože sa mi prostredníctvom agentov ozvali kluby zo zahraničia," netají ponuky spoza hraníc.

„Momentálne určite nebudem menovať a špecifikovať o koho ide. Sú to však kluby z okolitého zahraničia. Dostal som ponuky na stretnutia so záujmom o možnú spoluprácu," dodal Ivan Kmotrík ml.

Nie je však vôbec isté, či sa bude Kmotrík ml. aj naďalej uberať futbalovou cestou. Jeho otec Ivan Kmotrík st. hovoril, že by mal pre syna miesto v Mediaprinte.

„Momentálne som na dovolenke, snažím sa utriediť si myšlienky po tom všetkom, čo sa stalo. Pre mňa je v každom prípade prvoradá rodina a momentálne sa nezaoberám týmito ponukami. Samozrejme ma to veľmi potešilo. Je to pre mňa veľké zadosťučinenie a ocenenie. Aspoň v zahraničí si všimli moju tvrdú prácu, ktorú som roky odvádzal v Slovane," dodal Kmotrík ml.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport24.sk

Diskusia

Podobné články