Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Reprezentačný škandál s brutálnym koncom: Hlavička ála Zidane predčasne ukončila zápas!

LIMOGES - Brutálny a poriadne škandalózny koniec priniesol reprezentačny súboj mladíkov Francúzska a rovesníkov z Poľska na turnaji vo francúzskom Limoges, ktorý rozhodca predčasne ukončil už v 77. minúte.
Zdroj: 42923
Zdieľajte:

Súboj, v ktorom domácim na výhru v skupine stačil aj nerozhodný výsledok, priniesol už v piatej minúte vedúci gól Slawinského, po ktorom domáci mladíci znervózneli a výsledkom boli žlté karty Belociana a Gomisa v 15. a 20. minúte zápasu.

Následne sa dočkali aj Francúzi, ktorí v 22. a v 25. minúte zásluhou Bentoumiho a Housniho otočili vývoj zápasu vo svoj prospech, ale nie na dlho. Ešte v 27. minúte vyrovnal Kozlovský a do šatní sa tak odchádzalo za nerozhodného stavu.

Po polčasovej prestávke ale v Limoges začala poriadna brutalita. Už v 55. minúte ako prvý musel predčasne pod sprchy domáci útočník Ilyes Housni a o šesť minút na to ho po druhej žltej karte nasledoval aj Belocian. Emócie naplno vypukli po 70. minúte, kedy sa Poliaci zásluhou Masiaka dostali do vedenia 3:2 a francúzski mladíci nepriaznivý stav niesli veľmi ťažko.

Prečítajte si aj

FOTO Špeciálne dresy so silným posolstvom: Dáni originálne vyjadria nesúhlas s porušovaním práv v Katare

Hlavička ála Zidane ukončila zápas

V 72. minúte sa zápas po druhej žltej karte skončil aj pre Yoniho Gomisa, ale definitívnu bodku za šialenstvom v Limoges dal až jeho spoluhráč Darnel Bile. Ten sa na ihrisko dostal v 64. minúte a po pokynoch od trénera za postrannou čiarou najprv poslal tvrdým nárazom protihráča k zemi, ale jeho zákrok ešte zostal nepotrestaný.

Stalo sa tak až o chvíľu neskôr, keď pri autovej čiare sklzom poslal súpera k zemi a následne v nervoch hlavičkou ála Zinedine Zidane poslal poľského súpera na zem a to už rozhodca neváhal a v 77. minúte vytiahol štvrtú červenú kartu pre domáci výber.

Predčasný koniec zápasu

Tá zároveň znamenala predčasné ukončenie zápasu, keďže Francúzom zostala na ihrisku už len sedmička hráčov a v dueli tak nemohli pokračovať, Poliaci si takýto triumf ale rozhodne neželali.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články