Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škriniara čaká po reprezentačnom zraze kľúčové rozhodnutie

MILÁNO - Na kapitána slovenskej futbalovej reprezentácie Milana Škriniara čaká po zraze kľúčové rozhodnutie.
Zdroj: 43245
Zdieľajte:

Inter Miláno, PSG či Manchester City. Tieto európske veľkokluby by radi videli slovenského reprezentačného kapitána Milana Škriniara vo svojom kádri.

Škriniara čaká po reprezentačnom zraze kľúčové rozhodovanie

Škriniarovi po sezóne vyprší na San Sire kontrakt a novú zmluvu stále nepodpísal. V lete ho lanáril PSG, dohodli sa na osobných podmienkach, ale transfer stroskotal na výške prestupovej čiastky požadovanej Interom.

Prečítajte si aj

Škriniar: Roky sme len bránili, konečne sme ukázali trochu moderný futbal

Od januára môže Škriniar oficiálne rokovať aj s inými záujemcami. Teda ak dovtedy nepredĺži v Miláne zmluvu. Predstavitelia Interu hneď po reprezentačnej prestávke plánujú predložiť Škriniarovi ponuku nového kontraktu s platom 6,5 milióna eur v čistom na rok. Informujú o tom talianske médiá.

Faktom je, že s Paríža prišla pre Škriniara lukratívnejšia ponuka a plat 7,7 milióna eur v čistom, s bonusmi až do výšky 9 miliónov eur ročne. Podľa talianskeho denníka Tuttosport PSG je stále v kontakte so Škriniarom a vyvíja na hráča tlak, aby nepredĺžil s Interom, nakoľko je mu schopný ponúknuť lepšie podmienky.

Ak zostane súčasná situácia do januára, v zimnom prestupovom období to bude pre Inter posledná možnosť predať Škriniara. V opačnom prípade môže v lete odísť zadarmo. Ak sa do zimy nedohodne s Interom na novej zmluve, PSG plánuje predostrieť vedeniu Interu novú ponuku. No tá nebude vyššia ako 30 miliónov eur, vzhľadom na končiacu zmluvu futbalistu.

Situáciu Škriniara veľmi pozorne sleduje aj anglický Manchester City, ktorý má o slovenského obrancu záujem, tvrdí to The Sun.

Zdá sa, že po reprezentačnej prestávke čaká na Škriniara kľúčové rozhodnutie o svojej budúcnosti. Predĺži s Interom alebo dá šancu PSG?

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Tuttosport, The Sun

Diskusia

Podobné články