Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Luis Suárez v zime odíde z Nacionalu: Chcú ho dvaja účastníci Ligy majstrov

MONTEVIDEO - Luis Suárez v zime odíde, potvrdil prezident Nacionalu. Uruguajskú hviezdu chcú získať dvaja účastníci Ligy majstrov.
Zdroj: 41374
Zdieľajte:

Prezident uruguajského Nacionalu Jose Fuentes potvrdil, že 35-ročný hviezdny útočník Luis Suárez v zime opustí klub. Obe strany sa dohodli len na krátkodobej spolupráci.

Luis Suárez opustí Nacional

„Suárez odíde, keď sa skončí sezóna v Uruguaji. Bola taká dohoda, vynaložil obrovské úsilie, aby sem prišiel. Nechcem, aby mali fanúšikovia prehnané očakávania. Suárez odchádza, sám o tom predtým hovoril," cituje Fuentesa ESPN.

Luis Suárez prišiel do Nacionalu v lete, po tom, ako mu vypršal kontrakt v španielskom Atléticu Madrid. Hviezdny útočník sa rozhodol pre návrat do svojho materského klubu, aby sa udržal v kondícii a forme pred MS 2022 v Katare.

Prečítajte si aj

FC Barcelona v januári vyštartuje po hviezde konkurenčného Realu Madrid

Luisa Suáreza chcú dvaja účastníci Ligy majstrov

Situáciu s uruguajským útočníkom pozorne monitorujú aj kluby v Európe a niekoľko z nich má o Luisa Suáreza záujem, tvrdí The Mirror.

Podľa spomínaného zdroja majú o Suáreza záujem anglické tímy Aston Villa a Wolverhampton, holandský Ajax Amsterdam a francúzske tímy Nice a Marseille. Ako náhle sa stane voľným hráčom, kluby majú záujem s ním rokovať.

Ajax Amsterdam by bol pre neho určite zaujímavou destináciou. V minulosti v holandskom klube úspešne pôsobil a vracal by sa do dobre známeho prostredia. Navyše Ajax účinkuje aj v Lige majstrov. Spomedzi menovaných záujemcov hrá Ligu majstrov aj Olympique Marseille.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: ESPN, The Mirror

Diskusia

Podobné články