Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FC Barcelona v januári vyštartuje po hviezde konkurenčného Realu Madrid

BARCELONA - FC Barcelona by chcela v januári získať hviezdu konkurenčného Realu Madrid.
Zdroj: 42952
Zdieľajte:

Španielsky krídelník Realu Madrid Marco Asensio by mohol v januári posilniť konkurenčnú FC Barcelonu, informuje o tom Mundo Deportivo.

Získa FC Barcelona v zime Marca Asensia?

Katalánci podľa tohto zdroja veľmi pozorne sledujú situáciu Asensia na štadióne Santiaga Bernabeua. Marco Asensio má zmluvu len do konca aktuálnej sezóny a zatiaľ to nevyzerá na jej predĺženie.

Real Madrid by ho tak mohol budúce leto stratiť zadarmo a ak sa nedohodnú na novom kontrakte, v zime bude mať "biely balet" poslednú šancu niečo za neho dostať.

Prečítajte si aj

Bude rivalom Ronalda: Tréner Erik ten Hag sa rozhodol pre januárovú posilu

Podľa Mundo Deportivo má agent Marca Asensia s vedením Barcelony dobré vzťahy. Barcelona by mohla dať hráčovi ponuku už v januári.

Predtým Real Madrid ponúkol Marcovi Asensiovi zmluvu na ďalšie štyri roky s platom 5 miliónov eur na sezónu v čistom po zdanení. Asensio však ponuku odmietol.

Zaujímavosťou je, že hviezda Realu Madrid nedávno zmenila agentov - Horacia Gagioliho vystriedal Jorge Mendes.

Podľa všetkého Asensio v Madride už viac nie je spokojný. Mundo Deportivo upozorňuje na frustráciu a hnev futbalistu, po tom ako sa dozvedel, že v poslednom ligovom zápase proti bývalému klubu - Mallorce, sa nedostane na ihrisko. Vrátil sa na lavičku a v hneve zahodil svoje veci.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Mundo Deportivo

Diskusia

Podobné články