Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škriniar chce presvedčiť ľudí, aby sa vrátili na štadióny: Reprezentácia nie je na oddych!

ŠAMORÍN - Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Milan Škriniar verí, že pod vedením nového trénera Francesca Calzonu mužstvo svojou hrou priláka divákov na štadióny.
Zdroj: 43245
Zdieľajte:

Reprezentácia nie je na oddych

"Klubové veci by sa mali dať bokom. Reprezentácia nie je o tom, aby sme si sem prišli oddýchnuť, ale aby sme bojovali za krajinu. Sami si uvedomujeme, že výkony, ktoré sme v uplynulých rokoch podávali, neboli vždy na vysokej úrovni. Chceme to zmeniť a presvedčiť ľudí, aby sa vrátili na štadióny," citovala oficiálna webová stránka Slovenského futbalového zväzu slová Škriniara, ktorý sa s tímom pripravuje na dvojzápas Ligy národov proti Azerbajdžanu (22. septembra v Trnave) a Bielorusku (25. septembra v Bačke Topole).

Škriniar vníma pozitívne, že v nominácii je až osem hráčov z Fortuna ligy. "Chalani podávajú dobré výkony, pravidelne hrávajú a sú veľmi talentovaní. Je veľké plus, že máme na výber aj hráčov z domácej súťaže. Verím, že chalani sa ukážu v dobrom svetle."

Prečítajte si aj

Tréner Weiss priznal svoju chybu v zápase s Jerevanom a po Trnave chválil Kucku: Jeho najlepší zápas!

Lobotka v skvelej nálade

Stredopoliar Stanislav Lobotka prišiel na zraz pozitívne naladený, veď jeho klub SSC Neapol vedie tabuľku talianskej Serie A. "Po klubovej stránke je to super, sme lídrom Serie A a vedieme aj skupinu Ligy majstrov. Hráme dobrý futbal, darí sa nám, v šatni je pohoda."

Calzonu považuje za kvalitného trénera a stratéga. "Je to Talian, ktorý si vie každého súpera naštudovať, má už niečo za sebou. Vie, že brániť sa dá aktívne aj efektívne. Pozná slabiny jednotlivých tímov a vie, čo môže na súperov platiť."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články