Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

V rade na rozlúčku s kráľovnou stál 13 hodín: David Beckham prezradil, prečo sa zriekol možnosti predbehnúť rad

LONDÝN - Ukázal veľký charakter.
Zdroj: 43234
Zdieľajte:

Bývalý anglický reprezentačný kapitán David Beckham sa v piatok zúčastnil na poslednej rozlúčke s kráľovnou Alžbetou II. vo Westminsterskej sále.

Beckham ukázal veľký charakter, keď nevyužil možnosť predbehnúť rad a zaradil sa na jeho koniec, ako bežný občania. V tom čase mal rad čakajúcich ľudí takmer 6,5 kilometra.

David Beckham čakal v rade 13 hodín

Legendárny futbalista čakal podľa portálu Mirror v rade 13 hodín a na otázku prečo nevyužil možnosť predbehnúť rad odvetil, že mal pocit, že ani jeho starý otec by to neurobil.

Prečítajte si aj

VIDEO Futbalová nádhera z druhej ligy: Exportný gól poslal nováčika na čelo súťaže!

„David sa mohol vyhnúť čakaniu v rade, ale chcel byť ako všetci ostatní. Povedal, že jeho starý otec by nepredbehol rad, takže to neurobí ani on," citoval portál Mirror nemenovaný zdroj.

„David bol vychovávaný v rodine z East Endu, ktorej členovia boli skutoční rojalisti – takí, ktorí stoja v pozore, keď zaznie hymna. Chcel ísť za kráľovnou ako každý člen verejnosti," dodal.

Beckham dokonca priniesol ľuďom, ktorí čakali vedľa neho, šišky.

„V tomto čase smútku by sa našej kráľovnej mal v celej krajine prejavovať rešpekt. Ako bývalý futbalový hráč a bývalý kapitán Anglicka viem, čo to pre nás znamenalo vystúpiť na ihrisko, aby sme reprezentovali našu kráľovnú a našu krajinu," reagoval bývalý hviezdny stredopoliar po poslednej rozlúčke s kráľovnou.

„Je to emotívne pre všetkých zúčastnených. Kráľovná bola výnimočná a bude chýbať každému. Takže aj preto som tu, aby som so všetkými oslávil život jej veličenstva a odkaz, ktorý zanechala.“

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Mirror

Diskusia

Podobné články