Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Futbalová nádhera z druhej ligy: Exportný gól poslal nováčika na čelo súťaže!

BRATISLAVA - Futbalisti Tatrana Prešov zvíťazili v sobotnom zápase 10. kola II. ligy na ihrisku Slovana Bratislava B 3:0. Dva góly hostí dal Jozef Dolný, tretí pridal Lukáš Jendrek.
Zdroj: 43233
Zdieľajte:

Prešov je na čele tabuľky o tri body pred Košicami, ktoré prehrali v Trebišove 1:3. Na Košice sa bodovo dotiahlo tretie Komárno vďaka víťazstvu 2:0 v Dubnici nad Váhom.

A prvý gól z kopačky kapitána Dolného jednoznačne môžeme zaradiť medzi najkrajšie góly sezóny. 30-ročný líder kabíny Tatrana sa najprv pohral s obrancami a potom ďalekonosnou strelou nachytal gólmana Ružinského v bránke slovanistického béčka.

Prečítajte si aj

Miroslav Stoch podpísal zmluvu s českým treťoligistom: Keď príde na tréning, je to jazda!

ŠK Slovan Bratislava B - FC Tatran Prešov 0:3 (0:2)
Góly: 22., 37. Dolný, 55. Jendrek. Rozhodovali: Kolofík - Juhos, Košecký, ŽK: Habodász, Masko, Radulovič-Veličkovič, 95 divákov

Najlepší strelec súťaže

Dva gólové zásahy prešovského kapitána zároveň posunuli na čelo tabuľky strelcov našej druhej najvyššej súťaže, keď ich má v tejto sezóne na konte dokopy už osem.

Spokojný Petruš v oblakoch nelieta

"Hra síce nesplnila na sto percent naše predstavy, ale výsledok je dobrý. Do Bratislavy sme išli skromne s cieľom neprehrať. Chceli sme byť zodpovední v defenzíve, nedostať gól. Vieme o našej kvalite smerom do útoku. Jožko Dolný dnes potvrdil streleckú formu a dvomi gólmi rozhodol zápas,“ vyzdvihol výkon kapitána zeleno-bielych tréner Marek Petruš hneď po stretnutí v televízii JOJ Šport, ktorá vysielala stretnutie naživo.

Pre vývoj stretnutia bol podľa prešovského trénera dôležitý prvý gól. "Dovtedy to bol vyrovnaný zápas bez šancí. Rozhodla naša efektivita,“ doplnil. "Samozrejme, tešíme sa, že sme na vrchole, ale tabuľku veľmi neriešim. Zodpovedne sa pripravujeme, chceme to všetko v Tatrane posúvať k lepšiemu a postupnými krokmi sa nám to darí,“ zakončil bývalý kouč iného Tatrana z Liptovského Mikuláša.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, futbalovysvet.sk, JOJ Šport

Diskusia

Podobné články