Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Miroslav Stoch podpísal zmluvu s českým treťoligistom: Keď príde na tréning, je to jazda!

PRAHA - Bývalý slovenský futbalový reprezentant a hráč londýnskej Chelsea, pražskej Slavie či Fenerbahce Istanbul Miroslav Stoch sa stal hráčom treťoligového českého tímu FK Motorlet Praha.
Zdroj: 43226
Zdieľajte:

Zahrá si tretiu českú ligu

32-ročný rodák z Nitry, ktorý pôsobil aj v gréckom PAOK Solún, českom Liberci či holandskom Twente, sa s treťoligovým českým klubom pripravoval na reštart kariéry už dlhšiu dobu a teraz sa oficiálne stal súčasťou kádra a bude môcť nastupovať na zápasy v tretej najvyššej českej futbalovej súťaži.

Stoch, ktorý má na konte 60 štartov v reprezentačnom drese Slovenska, podpísal s FK Motorlet Praha zmluvu, ktorej platnosť vyprší v posledný deň tohto roka.

Prečítajte si aj

VIDEO Rasistická narážka na hviezdičku Realu pobúrila aj Neymara a Pelého: Mali by ho vyniesť v putách!

Keď príde na tréning, je to jazda

O tom, že Slovák, ktorého aktuálna trhová hodnota sa pohybuje už len okolo sumy 250-tisíc eur (pred desiatimi rokmi to bolo dokonca až 12 miliónov eur!), má klubu čo ponúknuť, svedčia aj slová tímového kormidelníka.

"Keď príde na tréning, je to jazda. Chlapci sa mu chcú aspoň trochu priblížiť. Každá lopta od neho je neskutočne presná, technicky je na tom skvele," uviedol klub na sociálnej sieti slová svojho trénera na adresu Stocha.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, FK Motorlet Praha

Diskusia

Podobné články