Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Do boja o Milana Škriniara vstupuje ďalší európsky gigant

MILÁNO - O Milana Škriniara bojuje ďalší európsky gigant!
Zdroj: 43204
Zdieľajte:

Manchester City sa plánuje zapojiť do boja o slovenského reprezentačného obrancu Milana Škriniara. Informuje o tom The Sun.

Inter Miláno verí, že podpíše s oporou svojich zadných radov nový kontrakt, no ponúkaný plat 7 miliónov eur sa veľmi odlišuje od ponuky 9 miliónov eur od PSG.

Manchester City hľadá stredného obrancu, chce Škriniara

Škriniar hrá na San Sire od roku 2017 a budúce leto mu vyprší súčasný kontrakt s Interom. Mohol by sa stať jedným z najžiadanejších voľných hráčov na trhu.

Prečítajte si aj

Jediná vec, ktorá môže Slovanu pomôcť! Podľa Lešického by mal tréner Weiss urobiť toto

Tréner City Pep Guardiola verejne hovoril o tom, aké problémy majú jeho strední obrancovia pri snahe zostať fit. Navyše Nathan Ake takmer v lete odišiel. City sú otvorení myšlienke kúpiť posilu do stredu obrany.

Škriniar je dlhodobo aj v hľadáčiku Chelsea Londýn. Napriek tomu, že The Blues sa rozhodli pre Wesleyho Fofanu, mohol by Škriniar aj naďalej byť ich objektom.

O Škriniara prejavoval záujem aj ďalší klub z Britských ostrovov. Chcel by ho získať Tottenham, na lavičke ktorého sedí Antonio Conte. Práve Škriniar zohral kľúčovú rolu pri ich spoločnom zisku talianskeho titulu v sezóne 2020-21.

V lete sa o Škriniara intenzívne zaujímal francúzsky PSG. So slovenským obrancom si dohodli osobné podmienky, ale na klubovej úrovni nedošlo k dohode. Vedenie Interu nebolo spokojné s ponúkanou čiastkou od PSG.

Inter riskuje, že Škriniara stratí zadarmo. Ak s ním nenájde spoločnú reč ohľadom novej zmluvy, od januára môže slovenský reprezentant viesť rokovania s netalianskymi klubmi.

Zoznam prominentných záujemcov o jeho služby sa rozširuje.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články