Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Jediná vec, ktorá môže Slovanu pomôcť! Podľa Lešického by mal tréner Weiss urobiť toto

BRATISLAVA - Podľa Lešického jediná vec, ktorá môže Slovanu pomôcť! Weiss by mal urobiť toto
Zdroj: 43159
Zdieľajte:

Slovan Bratislava síce vedie ligu a dostal sa do skupinovej fázy pohárovej Európy, ale v tej sa mu nedarí. Z úvodných dvoch zápasov proti Žalgirisu Vilnius a Pjuniku Jerevan získal len jeden bod. Výrazne si skomplikoval postupové vyhliadky.

Mnoho fanúšikov na sociálnych sieťach žiada odchod trénera Vladimíra Weissa. Podľa bývalého trénera Milana Lešického by tento krok nepomohol. „Slovan má veľmi dobrý káder iba na našu ligu, ktorá sa hrá v priemernom tempe. V nej jeho hráči nerastú. Môžu trénovať aj trikrát denne. Vyhodiť trénera nie je východisko," vyhlásil pre Nový Čas.

Prečítajte si aj

VIDEO V Slovane po výbuchu v Jerevane padla prvá hlava: Kmotrík starší prehovoril o budúcnosti trénera Weissa!

Podľa známeho futbalového odborníka je problém nie v trénerovi, ale v hráčoch. Mnoho z nich je spokojných so svojou výplatou, no nenecháva na ihrisku všetko. Nevidieť bojovnosť, nasadenie a srdce. Preto vyhodenie Weissa podľa Lešického nemá význam.

„Čo tým Slovan získa? Bol by to čistý alibizmus Otázne je, ako sa k tomu postaví sám tréner. Ak povie, že končí, je to iná vec. Ja by som mu ešte zvýšil kompetencie, aby mohol obnoviť v kabíne pracovné napätie. Aby si nik z hráčov nemyslel, že má v tíme isté miesto."

Lešický radí Weissovi: Toto by mal urobiť!

Pre trénera Weissa má Lešický aj konkrétnu radu. Spraviť by mal jednu zásadnú vec, aby ukázal kabíne, že je potrebné pridať a že nik nemá istú pozíciu.

„Vlado by mal 1-2 lepších hráčov vyhodiť, preradiť do béčka, alebo ich pokutovať. To je jediná vec, ktorá môže Slovanu pomôcť, lebo hráči len čakajú, kedy tréner buchne dverami. Ja na mieste funkcionárov Slovana by som ho podržal," dodal Lešický.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Nový Čas

Diskusia

Podobné články