Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Veľmi smutné správy: Slovenského reprezentanta hospitalizovali na neurochirurgii, vážne zranenia!

PRAHA - Zlomenina očnice, spánkovej kosti aj stavcov! Vážne zranenie slovenského reprezentanta, leží v nemocnici.
Zdroj: 43227
Zdieľajte:

Slovenský futbalový reprezentant Ivan Schranz leží v nemocnici. Vážne zranenie utrpel v štvrtkovom stretnutí Európskej konferenčnej ligy medzi Slaviou Praha a kosovským Balkani (3:2).

V závere pri úniku slovenského reprezentanta zozadu fauloval Sinani a pri páde 29-ročného krídelníka zasiahol ešte kolenom do hlavy. Schranz odchádzal z ihriska v 80. minúte na nosidlách.

Schranz s vážnymi zraneniami skončil v nemocnici

„Ivan po zápase pôsobil lepšie, ako to vyzeralo. Ešte musí absolvovať vyšetrenia. Nechcem to zakríknuť, ale nemalo by to byť vážne," hovoril na pozápasovej tlačovej konferencii tréner Slavie Jindřich Trpišovský.

Prečítajte si aj

Miroslav Stoch podpísal zmluvu s českým treťoligistom: Keď príde na tréning, je to jazda!

Schranz v noci na piatok absolvoval vyšetrenia v Ústrednej vojenskej nemocnici v Prahe. Tie ukázali vážne zranenia a Slovák tak skončil hospitalizovaný na neurochirurgickom oddelení.

Vyšetrenie v Univerzitnej vojenskej nemocnici ukázalo, že Ivan Schranz utrpel počas zápasu zlomeninu spánkovej kosti, očnice a zlomeninu stavcov. Liečba bude trvať najmenej 6 týždňov. Držíme palce, Ivan!," napísal klub na svojom oficiálnom konte na sociálnej sieti twitter.

Na vážne zranenia kľúčového hráča Slavie Praha reagoval aj šéf klubu Jaroslav Tvrdík. „Veľmi smutné správy. Ivan Schranz bol hospitalizovaný na neurochirurgii ÚVN so zraneniami hlavy a krčnej chrbtice. Ivan, držíme palce, sme s tebou! Na jeseň tak žiaľ prichádzame o ďalšieho kľúčového hráča," písal na sociálnej sieti twitter.

O dôležitého hráča prichádza nielen Slavia, ale aj slovenská reprezentácia. Schranz figuroval v prvej nominácii nového trénera Francesca Calzonu na zápasy Ligy národov proti Azerbajdžanu a Bielorusku.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, twitter Slavia Praha, Jaroslav Tvrdík

Diskusia

Podobné články