Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

De Marco hovorí o najhoršom zápase Slovana v sezóne, Weiss: Vyvodím dôsledky!

JEREVAN - Vladimír Weiss st. vyvodí zo štvrtkového zápasu Európskej konferenčnej ligy dôsledky. Trénera slovenského majstra rozladil výkon jeho zverencov na pôde Pjuniku Jerevan. Slovan vo svojom druhom zápase v H-skupine prehral v arménskej metropole 0:2 po bezkrvnom výkone. "Belasí" tak klesli v tabuľke na posledné 4. miesto.
Zdroj: 43037
Zdieľajte:

V Jerevane sa hral slabý futbal, domáci vyťažili z minima maximum. Hralo sa prevažne medzi šestnástkami, no v priebehu 35. a 37. minúty vyšli domácim dve strely spoza šestnástky a brankár Adrián Chovan ani na jednu nedosiahol. Prekonali ho Artak Dašjan a Yusuf Otubanjo. "Gratulujem súperovi k zaslúženému víťazstvu. Pjunik bol lepší, my sme neukázali prakticky nič, z čoho vyvodím dôsledky. Inkasovali sme dva góly po strelách spoza šestnástky, vtedy sa rozhodlo o zápase. Ale opakujem, súper bol lepší a vyhral zaslúžene," uviedol Weiss st. pre klubový web.

Slovan si počas celého duelu nevypracoval ani jednu gólovú šancu. Strely Zmrhala a Barseghjana domáci brankár zlikvidoval, inkasovať mohol v závere zápasu, keď mal dobrú možnosť aj najaktívnejší muž Weissovej svorky, Giorgi Čakvetadze. Ale aj on v dobrej pozícii prestrelil. "Musíme si úprimne povedať, že sme odohrali najhorší zápas celej sezóny. Už dlho sme takto zle nehrali. Neboli sme dobrí s loptou ani fyzicky, počas celého priebehu sme boli málo aktívni a strácali sme ľahké lopty. Neboli sme ani dostatočne nebezpeční a ani sme dobre nebránili. Aj ja samozrejme beriem zodpovednosť za svoj výkon," pridal hodnotenie kapitán mužstva Vernon De Marco.

Prečítajte si aj

VIDEO Marek Hamšík ukázal, že parádne góly vie strieľať aj hlavou, Hancko skóroval pri kanonáde Feyenoordu

V ďalšom zápase sa "belasí" predstavia 6. októbra na ihrisku lídra tabuľky FC Bazilej, no náročný duel ich čaká aj v nedeľu, keď sa predstavia vo Fortuna lige na ihrisku Spartaka Trnava. Bude to súboj prvého s druhým, Spartak v tabuľke stráca na lídra 4 body. "V nedeľu nás čaká veľmi ťažký zápas, na ktorý sa musíme v hlave nastaviť. Toto, čo sa stalo v Jerevane, sa nesmie opakovať. Fanúšikom, ktorí nás prišli podporiť, sme sa po zápase ospravedlnili za dnešný výkon. Vážime si, že boli s nami aj v ťažkých chvíľach, aj keď si od nich zaslúžime kritické slová," dodal De Marco.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články