Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Cristiano Ronaldo zlomil najväčšie suchoty za 16 rokov a takto odbil zdravotníčku, ktorá ho požiadala o fotku

KIŠIŇOV - Cristiano Ronaldo prelomil svoje najhoršie gólové suchoty za 16 rokov a takto odbil zdravotníčku po žiadosti o fotku.
Zdroj: 43219
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo gólom z jedenástky pomohol Manchesteru United k víťazstvu na pôde Šeriffu Tiraspoľ v 2. kole Európskej ligy. Ukončil svoje najhoršie gólové suchoty za posledných 16 rokov. Medzi marcom a májom v roku 2006 neskóroval v 10 zápasoch v rade.

Historicky prvým gólom v Európskej lige zlomil najhoršie suchoty za 16 rokov

Pre 37-ročnú portugalskú hviezdu to bol prvý zápas v aktuálnej sezóne a premiérový gól v Európskej lige. Ronaldo naposledy skóroval v máji proti Brentfordu a bol to jeho prvý presný zásah vo ôsmich zápasoch.

Pre Cristiana Ronalda to bol 699. gól na klubovej úrovni a už len jeden zásah do čierneho delí Portugalčana od méty 700.

Tréner Erik ten Hag je presvedčený, že po prelomení najhorších gólových suchôt za posledných 16 rokov sa gólová mašina Ronalda rozbehne naplno.

Prečítajte si aj

VIDEO Marek Hamšík ukázal, že parádne góly vie strieľať aj hlavou, Hancko skóroval pri kanonáde Feyenoordu

„Mohli sme to očakávať, keďže vynechal predsezónnu prípravu," cituje holandského trénera The Sun. „Musí naozaj tvrdo pracovať, aby získal správnu kondíciu."

„Bude dávať viac gólov. Je k tomu naozaj blízko, keď zlepší svoju kondíciu, tak bude skórovať viac," tvrdí presvedčivo ten Hag. „Je úplne oddaný tomuto projektu, úplne oddaný tomuto tímu, úplne zaangažovaný," dodal.

Cristiano Ronaldo odbil zdravotníčku so žiadosťou o fotku

Zaujala aj situácia po skončení úvodného polčasu. Keď Cristiano Ronaldo mieri do tunela, zdravotnícka pracovníčka podišla s telefónom k Portugalčanovi so žiadosťou o fotografiu. Ale Portugalčan rázne odmietol.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, The Sun

Diskusia

Podobné články