Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO+FOTO Neymar strelil parádny gól, ale po zápase zúril: Futbal je stále otravnejší, tieto veci sa stávajú len mne

PARÍŽ - Marco Verratti mu poslal parádny pas za obranu, Neymar si ho spracoval na pravom kolene a ľavačkou spečatil triumf Paríža Saint-Germain na pôde Maccabi Haifa 3:1. Radosť z pekného gólu mu však prekazil rozhodca Daniel Siebert, ktorý mu ukázal za oslavu gólu žltú kartu.
Zdroj: 43210
Zdieľajte:

Neymar pritom nepredviedol nič nové a rovnaké gesto, keď si priloží roztvorené dlane palcami k hlave a vyplazí jazyk, ukázal v prebiehajúcej sezóne už niekoľkokrát. Nemecký arbiter, ktorý ako sa zdalo komunikoval okamih aj cez vysielačku, však nemal s jeho oslavou pochopenie a tak isto nemal Neymar pochopenie pre jeho rozhodnutie.

Futbal je stále otravnejší

"Futbal je stále otravnejší!" povedal vo videu na sociálnej sieti Instagram. "Ďalšie víťazstvo, gratulujem, ale ideme ďalej, hej? Oslava znamená žltú kartu, ďalšiu na zozname pre NJ (Neymara). Tieto veci sa stávajú len mne. Nabudúce upozorním rozhodcu, že to idem spraviť," uviedol podľa UOL Sports. Po verdikte sa okolo Sieberta zhromaždilo klbko hráčov PSG, ale ich protesty boli márne.

Prečítajte si aj

VIDEO Messi prekonal štyri rekordy (vrátane Ronalda a Pelého) a fanúšikovia z neho doslova šaleli

Žltá karta za nič?

Tridsaťročný Brazílčan si ventiloval svoju frustráciu aj na twitteri. "Nedostatok rešpektu pre športovca, takéto veci sa nemôžu diať. Dostal som žltú za nič a naďalej mi ubližujú. A rozhodca? Ani nepovie, že sa mýlil," uviedol Neymar a pridal aj klip svojej oslavy s menom Sieberta. Brazílčan v júli vysvetlil, že oslavné gesto je odkaz jeho odporcom. Gól do siete Haify bol už jeho jedenásty v desiatich dueloch prebiehajúcej sezóny, na konte má aj sedem asistencií.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články