Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Calzona? To sme mohli angažovať už aj Eskimáka! Borbélyho zaujali zastieracie manévre na tlačovke

BRATISLAVA - Borbély kritizuje angažovanie Calzonu. To už sme mohli nominovať aj Eskimáka! A čo tie zastieracie manévre na tlačovke?
Zdroj: 43196
Zdieľajte:

Talian Francesco Calzona sa stal hlavným reprezentačným trénerom Slovenska. Mnohí toto rozhodnutie kritizujú. Všetko to začalo hlasovou správou od Mareka Hamšíka, ktorý Calzonu poznal z pôsobenia v Neapole. Faktom je, že ešte nemá skúsenosť s pozíciou hlavného trénera. Jeho angažovanie inak ako experimentom nazvať nemožno.

Calzona? To už sme mohli priviesť aj Eskimáka

„Od začiatku sa nestotožňujem s touto voľbou. Predovšetkým so spôsobom nominácie. Riadiaci manažment zväzu preukázal neúctu voči trénerskému stavu. Uprednostnil no name trénera bez akýchkoľvek skúseností v pozícii hlavného kouča, ktorý si to ide vyskúšať do reprezentácie," prezentoval Borbély svoj názor pre šport.sk.

Prečítajte si aj

Inter sa bude musieť s novou zmluvou poponáhľať: PSG pripravené získať Škriniara v zime

Pre potvrdenie svojich kritických slov si zobral Borbély príklad momentálne voľného Martina Ševelu, ktorý má za sebou značné úspechy i pôsobenie v zahraničí.

„Zoberme si ako príklad momentálne voľného Maťa Ševelu. V životopise má po tri majstrovské tituly a národné poháre, isté skúsenosti zo zahraničia. Zväzový manažment z toho spravil zdrap papiera a uprednostnil trénera bez dátových podkladov. To je tá degradácia trénerského stavu. Keď nerešpektujeme dáta ani osobnú anamnézu, mohli sme pokojne priviesť trénera z Grónska alebo Eskimáka," myslí si Borbély.

Zastieracie manévre na tlačovke

Ladislav Borbély si nenechal ujsť úvodnú, nominačnú tlačovú konferenciu Francesca Calzonu, na ktorej ho zaujali zastieracie manévre ohľadom platenia daní. „Detailne som sledoval úvodnú tlačovku. Zaujali ma zastieracie manévre pri zmluvných detailoch, čo bude zdaňovať na Slovensku, čo v Taliansku. Podnikám a viem, že to celkom takto nie je. Jedine, ak je zmluva postavená neštandardne," pridal svoj pohľad Borbély.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články