Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Inter sa bude musieť s novou zmluvou poponáhľať: PSG pripravené získať Škriniara v zime

MILÁNO - Proti Plzni patril medzi najlepších hráčov zápasu.
Zdroj: 43204
Zdieľajte:

Inter Miláno pracuje na predĺžení zmluvy so slovenským obrancom Milanom Škriniarom. Jeho súčasný kontrakt vyprší po skončení aktuálnej sezóny. Podľa SportMediaset chce vedenie "čierno-modrých" spraviť zo Škriniara najlepšie plateného hráča tímu s platom 7 miliónov eur ročne.

„Nikdy som o tom nehovoril a bol by som radšej, keby to tak zostalo. Prišli sme sem hrať futbal a netúžim sa rozprávať o mojej budúcnosti a zmluve. Nemyslím si, že je na to správny čas a miesto. Keď bude niečo nové, budete to počuť odo mňa a od nikoho iného,“ hovoril Škriniar na otázky o svojej budúcnosti pred zápasom Ligy majstrov v Plzni.

V Plzni Inter vyhral 2:0 a Škriniar patril medzi najlepších hráčov na ihrisku. Portál WhoScored mu udelil známku 7,6, čo bolo piate najlepšie hodnotenie spomedzi všetkých hráčov na ihrisku. V stretnutí mal Škriniar 97 prihrávok a nepokazil ani jedinú!

Prečítajte si aj

VIDEO Bayern v šlágri Ligy majstrov ustrážil Lewandowského, Škriniar s Interom oslávil triumf na pôde českého majstra

PSG chce znova vyštartovať po Škriniarovi v zime

Inter sa s predĺžením zmluvy pre slovenského obrancu bude musieť poponáhľať. „PSG neangažuje do januára žiadneho obrancu, napriek zraneniu Presnela Kimpembeho, napriek ponuke voľných hráčov. Luis Campos chce vydržať do zimy, kým bude môcť znovu spustiť lov na Milana Škriniara," informoval na twitteri francúzsky novinár Hadrien Grenier s odvolaním sa na L´Equipé.

PSG malo veľký záujem o Milana Škriniara už v lete. Vedenie klubu sa dokonca dohodlo na osobných podmienkach s hráčom, ktorý dal transferu zo San Sira zelenú. No spoločnú reč nenašli kluby ohľadom transferovej čiastky, Inter požadoval 80 miliónov eur.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, WhoScored, twitter Hadrien Grenier

Diskusia

Podobné články