Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Cristiano Ronaldo reaguje na dohady médií: Šíria o mne klamstvá, čoskoro sa všetci dozvedia pravdu!

LONDÝN - Portugalský futbalový reprezentant Cristiano Ronaldo popiera mediálne správy o jeho budúcnosti v Manchestri United. Tvrdí, že médiá o ňom šíria klamstvá.
Zdroj: 43019
Zdieľajte:

Ronaldo počas leta nevycestoval s tímom na predsezónnu prípravu do Thajska a Austrálie, čo v médiách vyvolalo špekulácie o jeho budúcnosti na Old Trafford. United obsadili v uplynulej sezóne neuspokojivú šiestu priečku a zahrajú si tak len v Európskej lige, čo médiá prezentujú ako hlavný dôvod jeho "zajačích úmyslov". Klub však informoval, že Ronaldo nie je na predaj a je súčasťou plánov trénera Erika ten Haga, pripomína agentúra AFP.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo má už len dve možnosti, kde môže pokračovať jeho kariéra mimo Man UTD

Čoskoro sa všetci dozvedia pravdu

Po neúspešnom štarte sezóny, keď "červení diabli" prehrali na domácej pôde s Brightonom 1:2 a na trávniku Brentfordu vysoko 0:4, sa mediálne dohady o jeho odchode stále stupňujú. Portugalský útočník sa však na Instagrame trochu tajomne ohradil: "Média o mne šíria klamstvá. Prečítal som si v uplynulých mesiacoch azda stovku správ a iba päť z nich bolo pravdivých. Čoskoro sa všetci dozvedia pravdu."

Prečítajte si aj

Fanúšikom United už dochádza trpezlivosť: Pred šlágrom s Liverpoolom chystajú veľký protest!

Nemal by čakať

Manchester už v pondelok privíta Liverpool, ktorý má na konte nečakane len dve body za remízy. "Klub má krízu a potrebuje lídra, aby ho viedol. Ronaldo je jediný, kto to aktuálne dokáže. Najlepší hráč všetkých čias by nemal čakať týždne na vyjadrenie, ale postaviť sa a povedať pravdu hneď," reagoval na vyjadrenie Ronalda expert Sky Sports a bývalý úspešný hráč United Gary Neville.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články