Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Cristiano Ronaldo má už len dve možnosti, kde môže pokračovať jeho kariéra mimo Man UTD

MANCHESTER - Cristiano Ronaldo má už len dve možnosti, kde môže pokračovať mimo Manchesteru United.
Zdroj: 42995
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo naďalej chce opustiť Manchester United, ale možnosti sa míňajú. Podľa španielskeho AS 37-ročnému hviezdnemu Portugalčanovi zostávajú už len posledné dve možnosti: Sporting Lisabon a Borussia Dortmund.

Dortmund alebo Sporting Lisabon

Podľa spomínaného zdroja je Ronaldo posadnutý myšlienkou hrať v Lige majstrov. Nemeckému Dortmundu vypadla letná posila Sebastian Haller, ktorému počas prípravného obdobia diagnostikovali nádor na semenníkoch. Borussia síce narýchlo podísala 34-ročného Anthonyho Modesteho, no ten nie je zárukou takej ofenzívnej kvality, ako o tri roky starší Ronaldo. Medzi zástupcami Portugalčana a Borussiou už prebehli kontakty.

Prečítajte si aj

Hviezda Borussie ostro kritizuje prestupovú politiku Dortmundu: Je to hrozná hanba!

Ďalšou možnosťou je návrat do Sportingu Lisabon, ktorý vyhral v uplynulej sezóne titul v Portugalsku. Práve v Sportingu Cristiano Ronaldo štartoval svoju veľkolepú kariéru a v posledných mesiacoch reči o jeho návrate neutíchajú.

Už skôr verejne odmietli záujem o Ronalda FC Chelsea, Bayern Mníchov či PSG. Neskôr sa objavili informácie o nezáujme zo strany Realu Madrid, FC Barcelona, Juventus Turín a najnovšie "nie" ponuke na hviezdneho Portugalčana mali povedať milánske veľkokluby AC Miláno a Inter.

Odchod Ronalda blokuje Joel Glazer

Podľa Manchester Evening News tréner Erik ten Hag chce umožniť Ronaldovi odchod z Old Traffordu. Ale spolumajiteľ klubu Joel Glazer osobne blokuje transfer Ronalda, pretože má pocit, že United nemajú dostatok času nájsť za neho adekvátnu náhradu.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: AS, Manchester Evening News

Diskusia

Podobné články