Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Spoluhráči sa chytali za hlavu: Obrovský kiks 14-miliónovej posily PSV v Lige majstrov!

BRATISLAVA - Futbalisti FC Kodaň splnili v utorok svoju úlohu a v úvodnom zápase play off Ligy majstrov zvíťazili nad tureckým Trabzonsporom 2:1. V drese domácich sa predstavil aj slovenský obranca Denis Vavro, ktorý mal zásluhu na druhom góle dánskeho klubu.
Zdroj: 43014
Zdieľajte:

Vavro pomohol pri góle Kodane

Kodaň sa ujala vedenia už v 9. minúte zásluhou Viktora Claessona a svoj náskok zdvojnásobila krátko po zmene strán, keď sa presadil Lukas Lerager. Po zahraní rohového kopu zakončil z bezprostrednej blízkosti pri ľavej žrdi, pričom loptu na jeho kopačku hlavičkoval práve Vavro. Hostia dokázali už iba znížiť v 79. minúte gólom Anastasiosa Bakasetasa. V odvete by im mohol pomôcť aj Marek Hamšík, ktorý nútene pauzoval pre natrhnutý lýtkový sval na pravej nohe.

Ryanov debut v bránke Kodane

Dôležitý duel mal ešte výnimočnejšiu príchuť pre domáceho brankára a novú posilu klubu Mathewa Ryana, ktorý absolvoval súťažnú premiéru v drese FC Kodaň. "Veľký zápas, najmä pre mňa. Je škoda, že som neudržal čisté konto. Bojovali sme do konca a aj keď sa musíme zlepšiť, máme na čom stavať. Cítil som podporu fanúšikov, vedel som, aká tu panuje atmosféra už zo zápasov v predošlých tímoch," uviedol Ryan v rozhovore pre klubový web.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo má už len dve možnosti, kde môže pokračovať jeho kariéra mimo Man UTD

Obrovský kiks brankárskej posily PSV

Horšiu pozíciu do odvety si vytvorili hráči škótskeho tímu Glasgow Rangers. Minulosezónni finalisti Európskej ligy remizovali v úvodnom stretnutí na domácej pôde s PSV Eindhoven 2:2. Na otvárací gól Ibrahima Sangareho z PSV, ktorý padol po rohu, zareagovali o chvíľu kombináciou James Tavernier a Antonio Čolak. V 70. minúte sa domáci dostali do vedenia po kikse brankára Waltera Beníteza, ktorému sa vyšmykla prízemná strela z priameho kopu Toma Lawrencea.

Chybu 14-miliónovej posily z francúzskeho Nice odčinili spoluhráči o necelých desať minút, opäť zo štandardky, keď po rohovom kope hlavičkoval Armando Obispo. Obe odvetné stretnutia sú na programe v stredu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články