Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Manchester United si už vyhliadol náhradu za Cristiana Ronalda

MANCHESTER - Tento útočník má nahradiť Cristiana Ronalda na Old Trafforde.
Zdroj: 43004
Zdieľajte:

Útočník Espanyolu Raul de Tomas je v hľadáčiku anglického Manchesteru United. "Červení diabli" hľadajú náhradu za Cristiana Ronalda, ktorý je na odchode z Old Traffordu. Informuje o tom COPE. Podľa tohto zdroja by mal Man UTD zaplatiť za 27-ročného útočníka 30 miliónov eur.

Raul de Tomas má nahradiť na Old Trafforde Cristiana Ronalda

De Tomas prišiel do Espanyolu z Benficy Lisabon v januári 2020 za 22,5 milióna eur. Odvtedy odohral za katalánsky klub 89 stretnutí a strelil v nich 45 gólov. De Tomas má v Barcelone platnú zmluvu do leta 2026, teda ešte na ďalšie štyri sezóny.

Prečítajte si aj

Prečo Messi chýba medzi finalistami Zlatej lopty a Ronaldo tam je? France Football zdôvodňuje

Vlani v novembri debutoval De Tomas v španielskom reprezentačnom tíme. Za "La Furia Roja" odohral zatiaľ štyri stretnutia, na premiérový presný zásah stále čaká.

Cristiano Ronaldo požiadal začiatkom leta vedenie Man UTD o prestup, chce hrať v Lige majstrov. Nezapojil sa od začiatku do letnej prípravy klubu. Vynechal aj turné v zahraničí. Do základne United prišiel v sprievode agenta Jorgeho Mendesa. Uskutočnilo sa stretnutie, na ktorom bol aj tréner Erik ten Hag a legenda United Sir Alex Ferguson.

Ronaldo je viditeľne nespokojný v Manchesteri United. Po debakli od Brentfordu nepodal ruku a ani nepozrel na trénera ten Haga. Služby hviezdneho portugalského útočníka ale odmietlo verejne už niekoľko veľkoklubov, ako napríklad Bayern, FC Chelsea či PSG. Ronalda nechcela ani Barcelona a najnovšie sa objavili správy o tom, že "nie" príchodu 37-ročného útočníka povedali milánske veľkokluby Inter a AC.

Cristiano Ronaldo má na Old Trafforde ešte rok platnú zmluvu. Bude napokon nútený zostať?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: COPE

Diskusia

Podobné články