Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Marek Rodák reaguje na náročnú situáciu vo Fulhame: Nie je ľahké odísť, keď vás klub nechce pustiť

LONDÝN - V piatok odštartovala hviezdna anglická Premier League, v ktorej nechýba ani dvojica slovenských reprezentačných brankárov.
Zdroj: 41290
Zdieľajte:

Okrem Martina Dúbravku pôsobiaceho v Newcastle United bude po roku opäť medzi elitou bojovať aj slovenský brankár Marek Rodák, ktorý v minulej sezóne patril k oporám tímu a výraznou mierou prispel k návratu svojich medzi anglickú elitu.

Napriek tomu sa jeho pozícia v tíme chalupárov výrazne sťažila, pretože Fulham získal z londýnskeho Arsenalu brankársku posila Bernda Lena, ktorý bude pre Slováka veľmi náročnou konkurenciou a len ťažko predpokladať, že by skúsený nemecký reprezentant v anglickom klube len ohrieval lavičku.

Prečítajte si aj

Marek Rodák to bude mať náročné: Vo Fulhame mu pribudne zdatná konkurencia

V sobotu sa ukáže

"Idem do boja, čo iné mi zostáva. Očakával som to, je to šport. Uvidíme, čo sa stane v budúcnosti, ako sa tréner zachová a či ma podrží," začal svoje vyjadrenie k náročnej situácii samotný Rodák.

"Ak by niekoho angažovali a uviedli, že určite bude chytať on a ja by som nedostal žiadnu šancu, v takom prípade by som odišiel. Teraz ešte neviem, čo bude," pokračoval slovenský gólman. "Nie je ľahké odísť, keď vás klub nechce pustiť. Nikto sa k tomu ešte nevyjadril. Myslím, že sa ukáže v sobotu, ako sa tréner rozhodne. Uvidíme, či dostanem šancu. Potom je to už len na mne," uviedol Rodák v rozhovore pre sportnet.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články