Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Šokujúci skrat a zásah polície: Brutálny útok na rozhodkyňu pobúril celú Argentínu!

BUENOS AIRES - Poriadne šokujúce zábery k nám dorazili z Argentíny.
Zdroj: 42933
Zdieľajte:

Víkendový duel nižšej futbalovej súťaže v Argentíne medzi tímami Garmense a Deportivo Independencia priniesol naozaj šokujúci moment, o ktorý sa postaral domáci futbalista Cristian Tirone.

Ten si neudržal nervy na uzde po vylúčení spoluhráča a rozhodkyňu Dalmu Cortaldiovú prekvapil brutálnym a nečakaným atakom, po ktorom mladá arbiterka zostala ležať na zemi a s ľahšími zraneniami bola prevezená do najbližšej nemocnice.

Prečítajte si aj

Horúca diskusia s ten Hagom, predčasný odchod zo štadióna a tvrdé rozhodnutie, ktoré Ronaldo ťažko prehltne

Okamžitý zásah usporiadateľov a príchod polície znamenal zatknutie vinníka, ktorý od klubu následne dostal doživotný dištanc. "Nešťastná skutočnosť. Ako člena predstavenstva a futbalového výboru ma to strašne bolí. Kontaktovali sme agentúru pre prevenciu a násilie v športe,“ uviedol prezident Clubu Deportivo Garmense José del Rio s tým, že rozhodnutia o sankciách boli prijaté automaticky.

Tridsaťštyriročný vinník začal za Deportivo Garmense hrávať len v tejto sezóne. "Hráč pred prokurátorom neposkytol žiadne podrobnosti o tom, čo sa stalo. Tvrdil len, že sa hanbí, ľutuje to a ospravedlnil sa,“ uviedol argentínsky web telam.com.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články