Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Horúca diskusia s ten Hagom, predčasný odchod zo štadióna a tvrdé rozhodnutie, ktoré Ronaldo ťažko prehltne

MANCHESTER - Okolo Cristiana Ronalda je stále veľmi horúco.
Zdroj: 42930
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo debutoval pod novým trénerom Manchesteru United Erikom ten Hagom v prípravnom stretnutí proti Rayu Vallecano (1:1). Upútala jeho horúca diskusia s trénerom pri postrannej čiare, video obletelo sociálne siete.

Cristiano Ronaldo predčasne opustil štadión a nedopozeral, ako sa jeho spoluhráčom darí. Spoločne s Diogom Dalotom, ktorý v ten deň nebol súčasťou tímu, mieril k parkovisku pred štadiónom. Informuje o tom Mirror, zverejnil aj fotografiu.

Podľa informácií Football Transfers Ronaldo nielenže vynechal prvé tri týždne letnej prípravy "červených diablov" a predsezónne turné v Ázii, údajne z "rodinných dôvodov", ale ani sa nedal k dispozícii, aby s ním mohol tréner Erik ten Hag hovoriť cez Zoom a bol tak prakticky nekontaktovateľný.

Prečítajte si aj

VIDEO Londýnska Chelsea ulovila u konkurenta iba 18-ročný talent

Cristiano Ronaldo začne sezónu len na lavičke

Nedávno sa uskutočnilo stretnutie na základni United, ktorého boli účastníkom Cristiano Ronaldo s agentom Jorgem Mendesom, aj tréner ten Hag. Odchod 37-ročného Portugalčana z Old Traffordu je stále témou dňa.

Podľa The Sun sa holandský tréner United rozhodol a do sezóny vstúpi s Ronaldom na lavičke, čo hviezdny futbalista určite bude niesť veľmi ťažko. Ten Hag vsadí na útočný trojzáprah v zložení Jadon Sancho, Anthony Martial a Marcus Rashford.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: The Sun, Mirror, Football Transfers

Diskusia

Podobné články