Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Kritický Weiss tomu nechápe: Maďari aj Gruzínci môžu, na Slovensku to nie je možné!

BRATISLAVA - Futbalisti majstrovského ŠK Slovan Bratislava sa dobre naladili pred odvetou 2. predkola Ligy majstrov proti Ferencvárosu Budapešť. V sobotnom zápase 2. kola Fortuna ligy zdolali AS Trenčín 4:0.
Zdroj: 42780
Zdieľajte:

"Belasí" si v úvodnom vystúpení na domácom štadióne v novom ročníku pripísali prvé body a napravili tak prehru 1:2 z trávnika Podbrezovej. O úvodný gól duelu sa postaral Dávid Hrnčár v 36. minúte presnou strelou spoza šestnástky. V 68. minúte pridal druhý zásah Andre Green, ktorý utiekol obrane hostí a premenil samostatný nájazd. V 82. minúte rozvlnil sieť striedajúci Juraj Kucka a v závere spečatil výsledok Hrnčár.

"Tešíme sa z vysokého víťazstva. Nie všetko bolo ako sme chceli, najmä čo sa týka útočníkov. Dva góly dal David Hrnčár, po jednom André Green a Juraj Kucka. Nie som spokojný s hrou stredných útočníkov, z týchto šancí musia dávať viac gólov a presadiť sa. Je to pozitívna kritika, aby ukázali, že tu chcú hrať a dávať góly. Na to sem prišli a obaja, či už Ivan Šaponjič alebo Eric Ramirez, musia pridať," neodpustil si kritiku tréner Vladimír Weiss.

Prečítajte si aj

Alkohol pred aj po odvete Slovana s Ferencvárosom v okolí nekúpite: Zákaz platí pre vymedzené územie

Kormidelník belasých na záver tlačovky pridal kritické slová aj na stranu Únie ligových klubov, ktorá nevyhovela prosbe belasých aj samotného Weissa a nezmenila dejisko súboja v Michalovciach na Bratislavu i keď s tým samotný tím zo Zemplína súhlasil.

"Tu by som sa ešte prizastavil," začal kritiku Weiss. "Požiadali sme Ligovú úniu, som poprosil osobne, vymeniť si zápasy, pretože hráme doma v stredu a následne ideme a cestujeme do Michaloviec. Michalovce súhlasili s tým, aby sme si vymenili zápasy, na tom nie je nič strašné. Ale nie je to možné, na Slovensku to nie je možné. Ja to nechápem," uviedol skúsený kormidelník belasých.

"Maďari si odložia ligu kvôli Fradi kvôli Puskas Academy aby hrali čerství. Gruzíni prerušia ligu na mesiac, aby mali šancu Batumi alebo Dinamo Tbilisi, len my musíme hrať a cestovať. Potom dôjdeme domov a zas cestujeme ani neviem kam," uzavrel tvrdú kritiku tréner slovenského majstra na tlačovke po súboji s Trenčínom.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, TASR

Diskusia

Podobné články