Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Alkohol pred aj po odvete Slovana s Ferencvárosom v okolí nekúpite: Zákaz platí pre vymedzené územie

BRATISLAVA – V okolí Národného futbalového štadióna (NFŠ) bude pred i po stredajšej odvete 2. predkola futbalovej Ligy majstrov ŠK Slovan Bratislava - Ferencváros Budapešť platiť zákaz alkoholu. Rozhodla o tom mestská časť Bratislava-Nové Mesto, na území ktorej sa štadión nachádza.
Zdroj: 42867
Zdieľajte:

Predaj, podávanie i požívanie alkoholických nápojov sa v prevádzkach a na verejných plochách zakazuje v termíne od stredy (27. 7.) od 12.00 h do štvrtka (28. 7.) do 6.00 h. "Zákaz platí pre vymedzené územie ohraničeného ulicami Tomášikova (obojstranne) od Vajnorskej po Trnavskú cestu, Trnavská cesta od križovatky Tomášikova - Trnavská cesta po Trnavské mýto (vrátane), Vajnorská ulica (obojstranne) z Trnavského mýta po križovatku Vajnorská – Tomášikova, a v priestoroch Národného futbalového štadióna - Tehelné pole," spresňuje starosta Rudolf Kusý vo vydanom rozhodnutí.

Prečítajte si aj

Očakávaný škandál sa nekonal: UEFA ale určite potrestá Slovan aj Ferencváros!

Na odvetný duel 2. predkola prestížnej futbalovej súťaže, ktorý sa v stredu začne o 20.30 h, sa pripravuje aj mestská a štátna polícia. "V uplynulých dňoch sa uskutočnilo viacero spoločných bezpečnostných porád,“ potvrdila Barbora Krajčovičová z Mestskej polície Bratislava (MsP). Na bezpečnosť a poriadok bude dozerať zvýšený počet policajtov, o podrobnostiach pripravovaných opatrení budú policajti ešte informovať. Fanúšikov už teraz vyzývajú na pokojné a nenásilné správanie sa a dodržiavanie verejného poriadku. V úvodnom stretnutí zvíťazil Slovan 2:1.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články