Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Cristiano Ronaldo dal zelenú prestupu do tohto klubu: Nahradiť by mohol inú hviezdu

MANCHESTER - Cristiano Ronaldo súhlasí s prestupom do tohto klubu. Nahradiť by mohol hviezdneho útočníka.
Zdroj: 41536
Zdieľajte:

Agent Jorge Mendes sa aktívne snaží nájsť nové pôsobisko pre prominentného klienta Cristiana Ronalda. FC Chelsea, PSG, Bayern Mníchov či FC Barcelona ale odmietli možnosť angažovať hviezdneho portugalského útočníka.

Cristiano Ronaldo dal zelenú na prestup do Atlética Madrid

Aktuálne sa ako najpravdepodobnejšia možnosť spomína Atlético Madrid. O záujme španielskeho klubu o Ronalda píše aj Daily Mail. Podľa tohto zdroja Ronaldo súhlasil s prestupom do tímu Diega Simeoneho. Na realizáciu tohto transferu potrebuje Atlético Madrid predať niektorú zo svojich hviezd.

Prečítajte si aj

Ronaldo čaká v Lisabone na správy od agenta: NIE mu povedal ďalší veľkoklub

Podľa The Times sa Atlético Madrid pokúša predať francúzskeho útočníka Antoinea Griezmanna, aby uvoľnilo finančný priestor pre Cristiana Ronalda.

Problémom by mohla byť nepriazeň fanúšikov Atlética voči Ronaldovi, ktorý svojho času žiaril v drese konkurenčného Realu Madrid.

Manchester United plánuje poslať Ronalda na ročné hosťovanie. "Červení diabli" veria, že sa im podarí kvalifikovať do Ligy majstrov a Ronaldo využije opciu a predĺži s nimi zmluvu na ďalšiu sezónu a po roku by sa vrátil na Old Trafford. Informuje o tom Mirror.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Daily Mail, The Times, Mirror

Diskusia

Podobné články