Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ronaldo čaká v Lisabone na správy od agenta: NIE mu povedal ďalší veľkoklub

BARCELONA - Myslel si, že odchod z Old Traffordu bude jednoduchší. Zoznam klubov, ktoré odmietli možnosť angažovať Cristiana Ronalda, sa rozširuje.
Zdroj: 41787
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo oznámil vedeniu Manchesteru United, že neplánuje pokračovať v klube a chce si nájsť nové pôsobisko, v ktorom by mohol hrať Ligu majstrov. Nepripojil sa k tímu na začiatku letnej prípravy a neodletel ani na predsezónne zahraničné turné.

Individuálne sa pripravuje v Lisabone a čaká na správy od svojho agenta Jorgeho Mendesa, informuje Football Daily. Ten rozhodil siete, no Bayern Mníchov, PSG či Chelsea Londýn potvrdili, že nemajú o hviezdneho portugalského útočníka záujem. Spomína sa, že Ronaldo by rád zamieril do Atlética Madrid, bol by dokonca ochotný vzdať sa tretiny svojho platu.

Prečítajte si aj

Našiel Cristiano Ronaldo svoj budúci klub? Je ochotný vzdať sa tretiny svojho platu

Cristiana Ronalda odmietla aj FC Barcelona

Ronaldo pravdepodobne očakával, že jeho odchod z Old Traffordu bude jednoduchší. No zoznam veľkoklubov, ktoré možnosť jeho angažovania odmietli, sa rozširuje. Záujem o služby Ronalda nemá ani FC Barcelona, informuje o tom The Mirror.

Zoznam potenciálnych budúcich zamestnávateľov Cristiana Ronalda sa zmenšuje a zmenšuje sa postupom času aj jeho šanca na odchod z Manchesteru United, v ktorom má ešte rok platnú zmluvu.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: The Mirror, Football Daily

Diskusia

Podobné články