Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Našiel Cristiano Ronaldo svoj budúci klub? Je ochotný vzdať sa tretiny svojho platu

MANCHESTER - Cristiano Ronaldo je ochotný vzdať sa tretiny svojho platu, aby mohol posilniť tento klub.
Zdroj: 42373
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo je považovaný za legendu Realu Madrid. Napriek tomu je pripravený presunúť sa do konkurenčného Atlética Madrid a dokonca sa kvôli tomuto transferu vzdať 30 % svojho platu. Informuje o tom Ben Jacobs zo CBS Sports Golazo na sociálnej sieti twitter.

Návrat Ronalda do Madridu?

Ronaldo oznámil začiatkom leta vedeniu Manchester United, že by rád klub opustil. Hlavným dôvodom je, že si chce v budúcej sezóne zahrať v Lige majstrov. Hviezdny Portugalčan sa nezapojil do prípravy "červených diablov", ktorí sú aktuálne na zahraničnom turné.

Ronaldov súčasný plat 360 tisíc libier na týždeň bráni jeho prestupu. Cristiano je ale ochotný vzdať sa tretiny svojho platu, aby sa mohol vrátiť späť do Madridu. Jeho partnerka Georgina Rodriguezová sa na návrat do Španielska údajne veľmi teší.

V súvislosti s budúcim pôsobiskom Cristiana Ronalda sa spomínali Bayern Mníchov či Chelsea Londýn, no oba kluby už verejne vyhlásili, že nemajú záujem o portugalského útočníka. Ten trénuje sám v Lisabone a pripravuje sa na novú sezónu.

Prečítajte si aj

Prísny režim v šatni Manchestru United: Ten Hag nastolil v kabíne nové pravidlá!

„Či som znepokojený? Áno. Ale obavy možno nie sú tým správnym slovom," reagoval nový tréner United Erik ten Hag na absenciu Ronalda v tréningovom kempe Red Devils, cituje ho The Sun.

Ten Hag vyzval šéfov United, aby toto leto ešte posilnili útok. „S počtom zápasov potrebujete viac možností v útoku," uviedol tréner, ktorý na lavičke Ajaxu Amsterdam dosahoval výnimočné výsledky.

„Ak chcete uspieť, je to dôležité, sezóna je dlhá. Ale máme čas to ešte vyplniť. Momentálne som naozaj spokojný s výkonom stredopoliarov a útočníkov. Ale tiež viem, že v sezóne je množstvo zápasov, sú tu MS a potrebujeme viac možností," uvedomuje si Ten Hag.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: The Sun, twitter Ben Jacobs

Diskusia

Podobné články