Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Šok! Mal nahradiť Haalanda, hviezdnej posile Dortmundu zistili rakovinu

DORTMUND - Šokujúce! Mal nahradiť Haalanda, no novej hviezdnej posile Dortmundu zistili rakovinu.
Zdroj: 42843
Zdieľajte:

Reprezentačný útočník Pobrežia Slonoviny Sebastian Haller prišiel toto leto z Ajaxu Amsterdam do Borussie Dortmund. Hviezdna posila mala nahradiť Nóra Erlinga Haalanda, ktorý prestúpil do Manchesteru City.

Mal nahradiť Haalanda, zistili mu rakovinu

No plány Dortmundu aj Hallera zmenila krutá hra osudu. V pondelok po tréningu sa útočník sťažoval, že mu nie je dobre. Následné vyšetrenia odhalili rakovinu semenníkov.

„Sebastien Haller musel kvôli chorobe predčasne opustiť tréningový kemp BVB vo švajčiarskom Bad Ragaze a už odcestoval späť do Dortmundu,“ uvádza sa vo vyhlásení klubu na oficiálnom webe bvb.de.

Prečítajte si aj

Získal Maného a De Ligta: Bayern má ešte tieto dva prestupové ciele na leto

„Pri intenzívnych lekárskych vyšetreniach sa nakoniec v priebehu dňa objavil nádor v semenníkoch. Počas najbližších dní budú v špecializovanom zdravotníckom stredisku prebiehať ďalšie vyšetrenia,“ uviedol Dortmund.

„Akonáhle budeme mať ďalšie informácie, budeme vás informovať po konzultácii s hráčom," dodáva Borussia v oficiálnom stanovisku.

Haller má za sebou životnú sezónu, vo všetkých súťažiach v drese Ajaxu nastrieľal 34 gólov. Z toho jedenásť presných zásahov dosiahol vo ôsmich súbojoch Ligy majstrov. V júni sa skompletizoval jeho transfer z Amsterdamu do Dortmundu za 35 miliónov eur.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, bvb.de

Diskusia

Podobné články