Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Získal Maného a De Ligta: Bayern má ešte tieto dva prestupové ciele na leto

MNÍCHOV - FC Bayern získal v lete už Maného a De Ligta. Tieto dva prestupové ciele ešte má!
Zdroj: 42839
Zdieľajte:

FC Bayern po senegalskom útočníkovi Sadiovi Maném z FC Liverpool získal aj holandského obrancu Matthijsa de Ligta z Juventusu Turín. To však nie je všetko a Bavori majú v hľadáčiku toto leto ešte dva prestupové ciele.

FC Bayern má ešte dva prestupové ciele na toto leto

Jedným z nich je 25-ročný stredopoliar Konrad Laimer z RB Lipsko a 17-ročný útočník Mathys Til z francúzskeho Rennes. Informoval o tom novinár z nemeckého Sky Sport Florian Plettenberg na sociálnej sieti twitter.

Podľa tohto zdroja hráči sú už ústne dohodnutí s Bayernom na prestupe. V blízkej budúcnosti sa uskutočnia ďalšie kolá rokovaní medzi jednotlivými klubmi.

Prečítajte si aj

Bayern má dve hlavné priority, Kahn reaguje na príchod Ronalda: Je absolútne špičkový útočník, ale...

Laimer hrá v Lipsku od roku 2017 a má platnú zmluvu ešte na jednu sezónu. Podľa Transfermarkt je jeho trhová hodnota 28 miliónov eur. Lipsko za hráča požaduje 30 miliónov eur, Bayern ponúka 20 miliónov eur a bude musieť zvýšiť svoju ponuku.

Til pôsobí v Rennes od roku 2021 a zmluvu s francúzskym klubom má platnú do roku 2024. Portál Transfermarkt odhaduje hodnotu perspektívneho mladíka na dva milióny eur.

FC Bayern sa nedávno dohodol s FC Barcelona na prestupe poľského útočníka Roberta Lewandowskeho. Futbalista sa už pripojil k novým spoluhráčom na sústredení v USA.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: twitter Florian Plettenberg

Diskusia

Podobné články