Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hancka chce slávny klub: Stane sa jedným z jeho najdrahších obrancov vôbec?

PRAHA - Dávida Hancka chce slávny klub, ale prvú ponuku Sparta zmietla zo stola.
Zdroj: 41344
Zdieľajte:

Slovenský reprezentačný obranca Dávid Hancko v hľadáčiku slávneho holandského tímu Feyenoord Rotterdam. Informovali o tom viaceré holandské aj české médiá.

Sparta prvú ponuku Feyenoordu zmietla zo stola

Feyenoord bude musieť vynaložiť ale značné finančné úsilie, aby Hancka získal, uvádza iSport.cz v podcaste Dloubák. Vedenie Sparty prvú ponuku vo výške dvoch miliónov eur rezolútne odmietlo.

„To je štyri alebo päťkrát menej ako požadovaná cena Sparty," tvrdia v podcaste českí novinári Jan Vacek a Martin Vait. Medzi ponukou a dopytom je stále obrovská priepasť a skôr to vyzerá tak, že Hancko zostane v Prahe.

Prečítajte si aj

Stroskotá Škriniarov prestup? Interu Miláno dochádza trpezlivosť, PSG má plán B

Holandský portál 1908.nl začiatkom týždňa ale informoval, že Feyenoord "chce ísť ďaleko" ohľadom snahy získať Hancka a tak sa dá očakávať, že príde so zvýšenou ponukou.

Hancko jedným z najdrahších obrancov Feyenoordu?

Hancko by sa mohol stať jedným z najdrahších obrancov Feyenoordu vôbec. Pred troma rokmi holandský klub zaplatil sedem miliónov eur za Marcosa Senesiho. Transfermarkt odhaduje trhovú hodnotu Hancka na 4,5 milióna eur.

Zaujímavosťou je, že Hancko začínal svoju profesionálnu kariéru v drese MŠK Žilina. Teda v klube, z ktorého v roku 2020 kúpil Feyenoord ďalšieho slovenského reprezentanta - útočníka Róberta Boženíka, ten sa ale v Rotterdame nedokázal presadiť.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: iSport.cz, podcast Dloubák, 1908.nl

Diskusia

Podobné články