Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Stroskotá Škriniarov prestup? Interu Miláno dochádza trpezlivosť, PSG má plán B

MILÁNO - Hra nervov! Zdalo sa, že je to na dosah. Stroskotá napokon Škriniarov prestup do Paríža?
Zdroj: 42620
Zdieľajte:

Slovenský obranca Milan Škriniar jednotkou na zozname vytypovaných posíl Luisa Camposa, nového športového riaditeľa PSG. Táto správa sa objavila začiatkom leta. Inter spočiatku požadoval za oporu svojej defenzívy 80 miliónov eur. Prvá ponuka z Paríža znela 50 miliónov eur.

Postupne sa ale obe strany začali približovať k svojim predstavám. Aktuálne požaduje Inter 70 miliónov eur, Paríž ponúka 60 miliónov eur + hráča k tomu. Škriniar súhlasí s presunom do parížskeho Parku princov, kde by mal možnosť hrať po boku hviezd ako Kylian Mbappé, Lionel Messi či Neymar.

Prečítajte si aj

Prestup Škriniara do PSG je na spadnutie: V novom klube si príde na slušný balík peňazí!

„Obe strany musia vyvinúť ďalšie úsilie. Inter začínal so žiadosťou 80 miliónov za Škriniara. Po čase to kleslo na 70 miliónov, ale iba v hotovosti. Parížsky klub ponúka 60 miliónov plus jedného hráča. Treba to uzavrieť. Možno niekde na polceste a s bonusom,“ píše Gazzetta dello Sport.

PSG považuje Koundého za plán B, ak stroskotá angažovanie Škriniara

Interu Miláno už začína ale dochádzať trpezlivosť. Klub síce predstavil nedávno dresy na novú sezónu a Škriniarova "37" chýbala, čo naznačuje jeho odchod zo San Sira. Ale v Miláne sa už údajne začínajú pohrávať aj s myšlienkou, že Škriniar predsa len ostane. „Inter zvažuje, či odložiť predaj Škriniara do januára 2023, alebo do konca leta budúceho roka," píše Corriere dello Sport.

Inter je z naťahovania ohľadom Škriniara zúfalý, pretože potrebuje za neho doriešiť náhradu. Podľa Le Parisien už aj v PSG začínajú narastať obavy z toho, že angažovanie Škriniara napokon stroskotá a preto majú pripravený plán B, ktorým je Jules Koundé. Toho trhová hodnota sa odhaduje na 60 miliónov eur.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Corriere della Sera, Corriere dello Sport, Le Parisien

Diskusia

Podobné články