Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nielen Celtic či Slavia: Slovenského kanoniera sledujú aj z TOP európskych líg

OSTRAVA - Nielen Celtic či Slavia horia záujmom. Slovenského kanoniera sledujú aj z TOP európskych súťaží!
Zdroj: 42822
Zdieľajte:

Slovenský reprezentačný útočník Ladislav Almási sa vďaka svojim kvalitným výkonom dostal do hľadáčika niektorých zaujímavých klubov. V rozhovore pre šport.sk to potvrdil aj jeho agent Roman Vojtek zo spoločnosti Stars & Friends.

V uplynulej sezóne v drese Baníka Ostrava nastrieľal 16 gólov a bol tretím najlepším kanonierom českej ligy. Na vedúceho Jeana Davida Beaugela z Plzne strácal tri góly. Vďaka výkonom v drese Baníka si vydobyl miesto v reprezentačnom drese. Jeho kredit stúpa.

Prečítajte si aj

VIDEO Vypredá Podbrezová proti Slovanu štadión? Kuco splnil svoj veľkorysý sľub!

Zamieri Almási do niektorej z top európskych líg?

„S Baníkom má dlhodobú zmluvu, navyše aj samotný klub je natoľko stabilný, že nemusí predávať svoje opory. Na druhej strane, nie je vôbec vylúčené, že počas tohto leta príde ponuka, ktorou sa budú chcieť zaoberať všetky zúčastnené strany," uviedol agent Vojtek.

Nedávno sa objavili informácie o tom, že Almásiho sleduje slávny škótsky klub Celtic Glasgow. Podľa šport.sk sa usilovala o vysokého reprezentanta Slovenska aj Slavia Praha, ale nesplnila finančné požiadavky Ostravy.

„V prípade, že príde možnosť, ktorá bude dávať športový a finančný zmysel, tak si vieme všetci spoločne sadnúť k stolu. To sa nateraz nestalo, no prestupové obdobie tu máme ešte mesiac a pol. Ak sa niečo udeje, tak to pokojne môže byť aj smerom do niektorej z top európskych líg,” naznačil možný zaujímavý transfer Almásiho jeho agent.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články