Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Vypredá Podbrezová proti Slovanu štadión? Kuco splnil svoj veľkorysý sľub!

PODBREZOVÁ - Slovenský reprezentant a čerstvá posila ŠK Slovan Bratislava Juraj Kucka poteší 500 fanúšikov, ktorí sa v Podbrezovej dostanú zadarmo na súboj s úradujúcim majstrom.
Zdroj: 42821
Zdieľajte:

Dnes už hviezda belasých sa vracia do známych miest, pretože práve v Podbrezovej Kuco robil svoje prvé kroky v seniorskom futbale. Teraz sa rozhodol splniť zaujímavú výzvu, v ktorej spoločne s domácom Matejom Oravcom sľúbili zakúpenie vstupeniek pre fanúšikov.

Prečítajte si aj

Slovensko zostáva so stopercentným zastúpením: Ružomberok, DAC a Trnava spoznali svojich súperov

„Na Instagrame Fortuna ligy prebehla výzva aj s Matejom Oravcom z Podbrezovej, kde som spomínal, že kúpim na tento zápas asi 500 lístkov. Rozhodol som sa to splniť a zabezpečím 500 vstupeniek. Budú k dispozícii na pokladniciach v Podbrezovej. Rozdelím ich tak, aby bol dostatočný počet pre fanúšikov Slovana a takisto pre domácich. Verím, že ich všetky využijete a štadión bude plný, aby aj Matej Oravec mohol splniť svoju výzvu, ktorú povedal. Vstupenky si vyzdvihnete na pokladniciach, verím, že si tento zápas všetci spoločne užijeme,“ povedal Kuco vo videu na sociálnej sieti.

Priaznivci obidvoch táborov tak majú vstupenky od Kuca zdarma. Stačí si ich vyzdvihnúť pred sektorom fanúšikov v Podbrezovej.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, skslovan.com

Diskusia

Podobné články