Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zamieri Cristiano Ronaldo k niekdajšiemu úhlavnému rivalovi?

MANCHESTER - Neuveríte, kto sa zapojil do rokovaní o angažovaní Cristiana Ronalda.
Zdroj: 42778
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo na odchode z Manchesteru United. Požiadal klub o odchod, dôvodom je, že chce účinkovať v Lige majstrov. Vedenie "červených diablov" hviezdneho Portugalčana predať nechce, argumentuje ešte rok platným kontraktom.

Napokon sa vedenie klubu rozhodlo podmieniť odchod Ronalda tým, že prestúpi do tímu mimo anglickej Premier League a jeho budúci zamestnávateľ bude znášať kompletné platové nároky Ronalda, ktoré sú okolo 500-tisíc libier za týždeň.

Cristiano Ronaldo sa nedostavil na úvodný tréning Manchesteru United, údajne z rodinných dôvodov. V klube vládnu pochybnosti, či sa futbalista zapojí do zahraničného sústredenia.

Prečítajte si aj

Man UTD ochotný predať Ronalda pod jednou podmienkou: Ten pripravený spraviť veľkú obetu

Mendes a Laporta rokovali o Cristianovi Ronaldovi

V súvislosti s budúcim pôsobiskom Ronalda sa spomína niekoľko klubov. Najnovšie sa objavili správy o tom, že prezident FC Barcelona Joan Laporta sa stretol v Barcelone s agentom Ronalda Jorgem Mendesom, aby prediskutovali možnosť potenciálnej spolupráce. Informuje o tom španielsky portál as.com.

Okrem Ronalda Laporta a Mendes riešili ďalšie hviezdne mená - Ruben Neves, Rafael Leao a Bernardo Silva, ktorých Mendes zastupuje. Podľa spomínaného zdroja Laporta už minulé leto zisťoval dostupnosť Ronalda, no FC Barcelona napokon od tohto plánu musela upustiť pre zlú ekonomickú situáciu. Tá sa však postupne stabilizuje.

Prípadný prestup Cristiana Ronalda do FC Barcelona by mal veľmi pikantný nádych. Jednak by hral v klube, ktorého ikonou je jeho dlhoročný rival Lionel Messi a navyše Ronaldo ako bývalá hviezda Realu Madrid by nastupoval v drese niekdajšieho najväčšieho konkurenta.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: as.com

Diskusia

Podobné články