Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kmotrík prehovoril o posilách: Rokuje Slovan s Makom či Stochom?

BRATISLAVA - Aké zmeny v kádri Slovan plánuje? Rokuje s Makom a Stochom? Ivan Kmotrík ml. prehovoril
Zdroj: 40111
Zdieľajte:

Generálny riaditeľ Slovana Bratislava Ivan Kmotrík ml. prezradil v rozhovore pre Pravdu, že "rošády" s trénerom Vladimírom Weissom st., ktorý najskôr z klubu odišiel a napokon zostal, nemali nič spoločné s koncom Štefana Tarkoviča na reprezentačnej lavičke.

Weiss ponuku z reprezentácie nemal

„Do nášho procesu udalosti v reprezentácii nevstupovali, nakoľko tréner Weiss nedostal ponuku od Slovenského futbalového zväzu a ani ním nebol kontaktovaný. Mal nejaké ďalšie ponuky, pravdepodobne ich zvažoval," uviedol Kmotrík.

V súvislosti s trénerom Weissom sa spomínal DAC Dunajská Streda.

Prečítajte si aj

VIDEO Slovan po Kuckovi ulovil ďalšiu letnú posilu: Perspektívny hráč, ktorý prešiel akadémiou FC Bruggy

Slovan Stocha ani Maka nechce

Nedávno Slovan získal slovenského reprezentačného stredopoliara Juraja Kucku či Erica Ramireza. Otázka nových posíl zostáva otvorená. V súvislosti so Slovanom sa spomínal Róbert Mak, medzi voľnými hráčmi je aj Miroslav Stoch.

„Stoch toho veľa neodohral za posledné roky a asi by nám nepomohol. Mak sa v posledných dvoch sezónach trápil vo Ferencvárosi. Stojí za zváženie, ale momentálne máme alternatívy. Nerokujeme s Makom ani Stochom," prezradil Kmotrík ml.

Podľa gruzínskych médií je Slovan vo finálnych rokovaniach s gruzínskym reprezentantom Giorgim Chakvetadzem.

Kmotrík naznačil aj ďalšie prestupové plány Slovana Bratislava - potrebu posilnenia ofenzívy a vystuženia brankárskeho postu.

„Potrebujeme sa ešte posilniť na pozícii útočníka, kde máme momentálne len Ivana Šaponjiča. Je tu ešte Alen Ožbolt, ale na neho evidujeme ponuku a pravdepodobne odíde, Samuel Mráz u nás končí. Za kľúčové považujeme aj zvýšenie konkurencie na pozícii brankára," dodal k plánovaným zmenám v kádri.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Pravda

Diskusia

Podobné články