Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škriniar do PSG? Tittel má jasno: Na lavičku ho nekupujú, bude patriť ku kľúčovým hráčom

PARÍŽ - Aká bude pozícia Milana Škriniara v prípade prestupu do PSG? Dušan Tittel má jasno
Zdroj: 42218
Zdieľajte:

Slovenský obranca Milan Škriniar sa blíži k prestupu do PSG. Francúzsky klub zvýšil svoju ponuku na 60 miliónov eur. Podľa talianskych médií Inter prikývne na čiastku 70 miliónov eur. Škriniar je jednotkou na zozname vytypovaných posíl nového športového riaditeľa Luisa Camposa.

Bývalý reprezentačný obranca Dušan Tittel by presun Škriniara pod Eiffelovu vežu určite odporúčal. „O Milanovi sa už dlhšie hovorí, že by mohol zamieriť do nejakého veľkého klubu. PSG by znamenal kvalitatívny posun v jeho kariére. Mať za spoluhráčov Messiho, Neymara či Mbappého by bolo veľkou výzvou,“ hodnotil Tittel pre Nový Čas.

Tittel vidí v presune do Paríža pre Milana Škriniara aj ďalšie pozitíva. „Talianska liga má vysokú úroveň, no ponuky z PSG neprichádzajú pre hráčov často. Milan sa nemá čoho báť. Prestup by bol pre neho zaujímavý aj finančne. Ambície PSG sú vždy len tie najvyššie, čo by bola ďalšia dobrá skúsenosť.“

Prečítajte si aj

Miroslav Karhan: Hlavný problém slovenského futbalu spočíva v tomto

PSG je bohatý klub s obrovskými ambíciami. Vytúžený cieľ v podobe zisku trofeje v Lige majstrov Parížu stále uteká pomedzi prsty. Stabilita v strede obrany v podobe Škriniara by mala klub posunúť bližšie k tomuto cieľu. Aká by bola jeho pozícia v tíme nabitom hviezdami?

„Chápem, že tlak na Milana v Paríži by bol väčší ako v Miláne. Bojoval by o svoju pozíciu, hoci ho určite nechcú kúpiť na lavičku. Je však natoľko dobrý futbalista, že by sa presadil aj tam. Bez obáv by patril ku kľúčovým postavám. Nechcem mu radiť, ale takáto ponuka sa neodmieta,“ dodáva Tittel.

Pozitíva, ktoré Škriniarovi presun do PSG môže priniesť:

1. Kvalitatívny posun a možnosť pripravovať sa so spoluhráčmi ako Kylian Mbappé, Lionel Messi či Neymar

2. Finančný posun: PSG ponúka Škriniarovi plat 7,5 milióna eur ročne

3. Najvyššie ambície: Vedenie parížskeho veľkoklubu netají, že okrem domácej súťaže chce ovládnuť aj Ligu majstrov

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Nový Čas

Diskusia

Podobné články