Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

PSG zvyšuje ponuku za Škriniara: Pre Slováka má pripravený fantastický plat!

PARÍŽ - PSG zvyšuje ponuku za Škriniara a pre Slováka má pripravený bombastický plat!
Zdroj: 40413
Zdieľajte:

Už skôr sa objavili správy o tom, že Milan Škriniar je jednotkou na zozname vytypovaných letných posíl nového športového riaditeľa PSG Luisa Camposa. Parížsky klub ponúkol Interu za slovenského obrancu pôvodne 50 miliónov eur. Túto čiastku ale zástupcovia Nerazzurri zmietli zo stola.

PSG ponúka Škriniarovi plat 7,5 milióna eur ročne

Taliansky novinár Nicolo Schira informuje na sociálnej sieti twitter o tom, že PSG poslal Interu novú ponuku vo výške 60 miliónov eur. Podľa spomínaného zdroja ale Inter trvá na 70 miliónoch eur. Paríž má pre Škriniara pripravený doslova kráľovský plat vo výške 7,5 milióna eur ročne + bonusy.

Prečítajte si aj

Škriniar na odchode z Interu: Novým zamestnávateľom má byť francúzsky majster, fanúšikovia sa búria!

„Rokovania prebiehajú. V najbližších hodinách sa očakávajú priame rozhovory s cieľom pokúsiť sa uzavrieť obchod," dodáva Nicolo Schira.

Riaditeľ Interu Marotta nedávno pripustil, že Milan Škriniar je na predaj. „Určite je jednoduchšie nahradiť stredného obrancu ako útočníka. Pravdepodobne budeme nútení niekoho na tejto pozícii predať," cituje Marottu Fabrizio Romano na sociálnej sieti twitter s odvolaním sa na Radio Rai.

Inter už má vytypovanú náhradu a pracuje na angažovaní Gelsona Bremera z Turína.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: twitter Nicolo Schira, Fabrizio Romano

Diskusia

Podobné články