Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škriniar na odchode z Interu: Novým zamestnávateľom má byť francúzsky majster, fanúšikovia sa búria!

PARÍŽ - Parížsky klub má dlhé prsty a v tejto chvíli sa do nich snaží ulapiť slovenského obrancu Milana Škriniara. Kráľovským platom vo výške 7,7 miliónov eur ročne nebude mať problém hráča k prestupu presvedčiť, zostáva už len ponúknuť neodmietnuteľnú čiastku aj vedeniu Interu, ktoré si medzitým už vyhliadlo náhradu.
Zdroj: 42620
Zdieľajte:

Ak by niekomu ešte nebolo jasné, aká veľká modla je Milan Škriniar pre fanúšikov Interu, stačí sa pozrieť na sociálne siete posledných týždňov, konkrétne od chvíle, keď vyšlo najavo, že do sídla Interu dorazila oficiálna ponuka na prestup zo strany PSG. Na Twitteri sa okamžite objavil hashtag #SkriniarNonSiTocca (Nesiahajte na Škriniara) a fanúšikovia začali masovo protestovať proti jeho predaju.

Avšak pozícia Interu je trochu iná, klub nutne potrebuje sezónu zakončiť v plusových číslach ak tomu bude potrebné obetovať niektorú z hviezd. Nerazzurri odmietli prvú ponuku vo výške 50 miliónov eur, ale pokiaľ do Milána dorazí druhá so sumou blížiacou sa požadovaným 80 miliónov eur, potom nebude Inter s predajom váhať.

Milánsky klub svojho obrancu a kapitána budúcnosti predávať nechce, ale pod tlakom jedného z najbohatších klubov Európy je pravdepodobné, že padne aj posledný múr odporu. Interu nezostáva nič iné než zasadnúť k rokovaciemu stolu aj s ohľadom na to, že ponuka platu zo strany PSG je pre vody talianskej ligovej súťaže naproti tomu mimo možnosti. Na Škriniara v Paríži čaká päťročná zmluva s platom 7,7 miliónov eur čistého ročne, čo je viac ako dvojnásobok toho, na čo si príde v Interi.

Milan Škriniar je vo svojich 27 rokoch perspektívnym obrancom, ktorý v posledných dvoch rokoch urobil neuveriteľný výkonnostný skok. Pre trénera Inzaghiho je jedným z nedotknuteľných a jeho pozícia na ihrisku takmer nenahraditeľná. Keďže je ale matematika veľmi jednoduchá a futbalový trh si občas vyberie aj svoje obete, musí Inter začať hľadať alternatívu do obrany. A zdá sa, že si ju vedenie klubu už vytipovalo.

„Vyhodnocujem niektoré návrhy, myslím, že moje lúčenie je iba otázkou času,“ povedal v nedávnej dobe novinárom Gleison Bremer, obranca Turína. „Každý vie, že túžim po tom, zahrať si Ligu majstrov a dostať sa do národného tímu. V minulej sezóne som chcel odísť, ale tréner ma presvedčil, aby som zostal a tento rok urobil ďalší krok. Myslím, že v budúcej sezóne už v Turíne nebudem,“ uzavrel debatu o možnom zotrvaní v "Toro" brazílsky stopér.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články