Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

DAC Dunajská Streda má nového trénera

DUNAJSKÁ STREDA - DAC Dunajská Streda pozná meno svojho nového trénera.
Zdroj: 36574
Zdieľajte:

Futbalistov Dunajskej Stredy povedie Adrián Guľa. Ako informoval web účastníka Fortuna ligy, 46-ročný tréner podpísal s klubom zmluvu na dva roky s opciou na ďalšiu sezónu.

Guľa bol od novembra 2009 do leta 2013 trénerom v AS Trenčín, potom odišiel do Žiliny, kde strávil päť rokov. Na konci sezóny 2016/17 získal so "Šošonmi" majstrovský titul. V lete 2018 sa stal sa koučom slovenskej reprezentácie do 21 rokov, vo funkcii bol jeden a pol roka. Rovnaké obdobie pôsobil aj vo Viktorii Plzeň. Naposledy trénoval Wislu Krakow, ktorú viedol od vlaňajšieho júla do februára tohto roka.

Prečítajte si aj

Šokujúci zvrat! Tréner Weiss napokon zostáva v Slovane, Kmotrík priznáva emotívne debaty

Guľa: Zhodujeme sa s vysokými ambíciami klubu

S trénerom Guľom prichádza do DAC-u aj nový štáb v zložení Pavol Hrnčiarik (tréner brankárov), Martin Kojnok (kondičný tréner) a Ladislav Kubalík (videoanalytik). Z pôvodného realizačného tímu pokračuje kondičný tréner Csaba Gábriš, Martin Raška prešiel do akadémie. V riešení je ešte asistent trénera, ktorého klub oznámi už čoskoro. "Mám veľmi príjemné pocity, teším sa na prácu pre DAC, ktorý je silný, kvalitný a rešpektovaný klub. Prichádzam s maximálnym odhodlaním urobiť všetko pre klub, pre hráčov a pre fanúšikov, aby boli šťastní a s radosťou chodili na štadión a rovnako aj domov zo štadióna. S pocitom, že mužstvo pracuje naplno, ukazuje kvalitnú hru, rozvíja sa a je úspešné. Zhodujeme sa s vysokými ambíciami klubu dosahovať nielen špičkové výsledky, ale aj výkonnosť jednotlivcov a celého mužstva. Verím, že pomôžem svojou časťou, aby bol DAC naďalej veľmi úspešný a rešpektovaný klub," uviedol Guľa.

DAC čaká v nadchádzajúcej sezóne aj vystúpenie v európskej súťaži. V 1. predkole Európskej konferenčnej ligy nastúpi proti tímu zo Severného Írska FC Cliftonville.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články