Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Šokujúci zvrat! Tréner Weiss napokon zostáva v Slovane, Kmotrík priznáva emotívne debaty

BRATISLAVA - Šokujúci zvrat! Tréner Weiss zostáva v Slovane Bratislava.
Zdroj: 40406
Zdieľajte:

ŠK Slovan Bratislava nedávno informoval o tom, že ukončil spoluprácu s trénerom Vladimírom Weissom starším. Špekulovalo sa, že zamieri na lavičku DAC Dunajská Streda prípadne na reprezentačnú lavičku. Slovan mal prebrať bývalý český reprezentačný kouč Karel Jarolím.

Šokujúci zvrat! Weiss zostáva trénerom Slovana

Nastal však prekvapujúci zvrat a vedenie belasých napokon našlo spoločnú reč s Weissom. Na oficiálnom klubovom webe informoval o tom, že podpísal s trénerom nový ročný kontrakt.

„Niektoré situácie napíše naozaj len sám život a táto je jedna z nich. Napriek tomu, že sme sa s Vladimírom Weissom st. pôvodne dohodli na ukončení spolupráce, boli sme naďalej v kontakte. Ani jednému z nás jednoducho nedalo nedokončiť to, čo sme spoločne v Slovane začali. S trénerom sme sa v uplynulých dňoch viackrát stretli a veľa sme sa rozprávali o tom, čo bolo, a čo by prípadne mohlo byť. Cítili sme, že nechceme, aby to takto skončilo. Obom nám záleží na osude klubu. Preto som sa nebál urobiť tento krok, pričom si plne uvedomujem, že bude vzhľadom na predošlú informáciu o trénerovom konci považovaný za minimálne neobvyklý. Som však presvedčený, že je pre Slovan správny. S Vladimírom Weissom st. sme nakoniec našli spoločnú predstavu ako pokračovať ďalej a dohodli sme sa na novom ročnom kontrakte," uviedol generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík mladší.

Prečítajte si aj

Kmotrík odhalil nástupcu Weissa: Toto bude nový tréner Slovana!

Vladimír Weiss starší odcestuje za tímom Slovana na sústredenie do Rakúska a bude pokračovať v začatej práci. Belasých priviedol k majstrovskému titulu a v lete bude s tímom bojovať v kvalifikácii Ligy majstrov.

Najväčšie názorové rozdiely medzi Weissom a vedením Slovana boli ohľadom posíl a stavby kádra. Zdá sa, že v tejto kľúčovej otázke sa s vedením klubu napokon dohodol.

„S trénerom sme si zhodnotili pozitíva i negatíva z uplynulého roka a vyjasnili sme si stratégiu na nadchádzajúcu sezónu. Dohodli sme sa, že do budúcnosti budeme káder obmieňať citlivo a na etapy, aj vzhľadom na finančné možnosti a klímu v mužstve. Prešli sme si náš transferový zámer na leto, s ktorým sa tréner stotožnil a vníma aj ekonomickú situáciu. Otvorene poviem, že naše stretnutia boli emotívne, avšak v tom dobrom slova zmysle. Po stretnutiach sme si uvedomili, že sme pre seba navzájom tie najlepšie voľby. Som vnútorne presvedčený, že Vladimír Weiss st. je tou najlepšou voľbou pre Slovan, a taktiež aj Slovan preňho. Ideme sa spoločne pustiť do tvrdej a intenzívnej práce a verím, že vďaka nej bude Slovan úspešný," dodal Kmotrík.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: skslovan.com

Diskusia

Podobné články