Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prestupová bomba: 16-ročný mladík z MŠK Žilina na lane slávneho klubu

ŽILINA - Prestupová bomba na spadnutie! Len 16-ročný mladík z MŠK Žilina blízko prestupu do slávneho európskeho klubu.
Zdroj: 42626
Zdieľajte:

Kvalitná práca s mládežou v klube MŠK Žilina je vychýrená a prináša svoje ovocie. Ďalším nesporným dôkazom je blížiaci sa transfer len 16-ročného ofenzívneho stredopoliara Lea Sauera do slávneho holandského tímu Feyenoord Rotterdam.

Leo Sauer blízko prestupu do Feyenoordu

Sauer by mal pokračovať v akadémii tohto európskeho klubu. Informovali o tom viaceré médiá z Rotterdamu. Podľa informácií šport.sk prebiehajú ešte rokovania na úrovni klubov. Celý transfer by mal byť dokončený v priebehu budúceho týždňa.

Prečítajte si aj

Šokujúci presun trénera Weissa ku konkurentovi Slovana?

Podľa šport.sk Leo Sauer pôjde do Feyenoordu najskôr na ročné hosťovanie a holandský tím si následne môže uplatniť opciu na trvalý prestup. Výška transferu zatiaľ nie je známa, ale MŠK Žilina bude mať v zmluve zakotvené percento z budúceho predaja hráča.

Leo Sauer nastupuje v domácej súťaži za B-tím Žiliny, za výbery do 17 a 19 rokov. Bol členom juniorského tímu, ktorý sa v Lige majstrov prebojoval do osemfinále. Sauer upútal pozorovateľov slávneho holandského klubu v marci v kvalifikácii na ME 2022 v holandskom Venray. V drese slovenskej sedemnástky strelil Leo Sauer Grécku aj Holandsku po góle. Napokon bol najlepším strelcom Slovenska na turnaji.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články