Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Maného rozlúčka s Liverpoolom? Po finále Ligy majstrov sľubuje špeciálne vyjadrenie, spomína sa tento klub

LIVERPOOL - Bude finále Ligy majstrov posledným zápasom Sadia Maného v drese Liverpoolu?
Zdroj: 42589
Zdieľajte:

Senegalský reprezentant Sadio Mané má v tejto sezóne impozantnú formu. Nastrieľal 23 gólov v 50 zápasoch vo všetkých súťažiach. Silnejú však hlasy o tom, že Mané v lete prestúpi do Bayernu Mníchov.

Klopp pripustil, že finále LM môže byť Maného rozlúčka s The Reds

„Sadio je v životnej forme. Je radosť sledovať ho na tréningoch či v zápasoch. Požadujeme od neho veľa. Má za sebou neuveriteľne dlhú sezónu, veľa finále a bola to pre neho jedna z najúspešnejších sezón," cituje trénera Liverpoolu Jurgena Kloppa The Sun.

Samozrejme, dostal aj otázku na špekulácie o Maného letnom odchode do Bayernu Mníchov.

„Toto nie je vhodná chvíľa o tom hovoriť. Kdekoľvek bude Sadio v budúcej sezóne hrať, bude veľkým hráčom. Určite. Nezaujímajú ma špekulácie o Bayerne Mníchov. Sadio sa sústredí na zápas," vyhlásil nemecký tréner pred finále Ligy majstrov, v ktorom The Reds zabojujú o "ušatú trofej" proti Realu Madrid.

Prečítajte si aj

Vzťah Mbappého s Neymarom sa zhoršil: PSG chce Brazílčana predať, záujem hlási tento gigant!

Mané chystá po zápase s Realom Madrid špeciálne vyhlásenie

Samotný Sadio Mané sľubuje po finále Ligy majstrov "špeciálne" vyhlásenie ohľadom svojej budúcnosti. Potvrdí svoj prestup do Bayernu? Alebo ohlási zotrvanie na Anfielde?

„Úprimne si myslím, že jediná odpoveď, ktorú vám môžem teraz dať je, že sa cítim veľmi dobre. Plne sa koncentrujem na sobotňajší zápas. Ale vráťte sa po ňom a určite vám dám najlepšiu odpoveď, ktorú chcete počuť," cituje Maného The Sun.

Mané má ešte rok platnú zmluvu s The Reds. Odmietol ponuku Liverpoolu na predĺženie kontraktu. V posledných mesiacoch sa jeho meno spájalo nielen s Bayernom Mníchov, ale aj s PSG či FC Barcelona.

Bayern si je istý príchodom Maného

Podľa Get German Football News sú Bavori presvedčení o tom, že Sadio Mané bude ich letnou posilou. Podľa tohto zdroja má o Senegalčana obrovský záujem najmä športový riaditeľ klubu Hasan Salihamidzič.

Prestup Maného do Bayernu by mohol stáť menej ako 50 miliónov eur. Plat útočníka Liverpoolu v Mníchove sa bude pohybovať na úrovni 12-15 miliónov eur na sezónu.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: The Sun, Get German Football News

Diskusia

Podobné články