Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Vzťah Mbappého s Neymarom sa zhoršil: PSG chce Brazílčana predať, záujem hlási tento gigant!

PARÍŽ - Neymar na odchode z Paríža! Záujem o Brazílčana hlási tento gigant
Zdroj: 41996
Zdieľajte:

Už krátko po vypadnutí PSG v Lige majstrov s Realom Madrid sa objavili informácie o tom, že vedeniu parížskeho veľkoklubu došla trpezlivosť a chce v lete predať Neymara. Brazílčan nepriviedol PSG k trofeji v Lige majstrov, navyše neustále bojoval so zraneniami a navyše vedeniu došla trpezlivosť so škandálmi Neymara mimo ihriska.

Neymara chce získať Chelsea

Podľa najnovších správ sa zhoršil vzájomný vzťah Neymara s Kylianom Mbappém, ktorý nedávno predĺžil zmluvu s PSG. Informuje o tom španielsky AS s odvolaním sa na francúzsky L´Equipé. Ďalšia indícia, ktorá by mohla smerovať k odchodu Neymara z Parku princov.

Prečítajte si aj

Mbappé požadoval od vedenia PSG dvoch hviezdnych krajanov: Jeden z nich už blízko prestupu!

Prekážkou pri predaji hviezdneho Brazílčana by mohol byť jeho vysoký plat - 4 milióny eur pred zdanením mesačne. Záujem o Neymara ale prejavila Chelsea Londýn, informuje o tom ESPN. Dodáva, že Brazílčana klub zo Stamford Bridge sleduje už dlhšie.

Podľa Transfermarkt je aktuálna hodnota Neymara 90 miliónov eur. Chelsea vstupuje do novej éry po tom, čo klub predal ruský oligarcha Roman Abramovič. The Blues kúpilo konzorcium miliardára Todda Boehlyho. Amerického investora transakcia vyšla na 4,25 miliardy libier.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: AS, L´Equipé, ESPN

Diskusia

Podobné články