Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mbappé požadoval od vedenia PSG dvoch hviezdnych krajanov: Jeden z nich už blízko prestupu!

PARÍŽ - Mbappé si vypýtal od PSG dvoch hviezdnych krajanov. Jeden je už blízko prestupu do Parku princov!
Zdroj: 41853
Zdieľajte:

Kylian Mbappé mal požiadavku na vedenie PSG pri obnovení svojho kontraktu, aby priviedlo do Parku princov dvojicu jeho hviezdnych krajanov - Aureliana Tchouameniho z Monaka a Ousmana Dembeleho z FC Barcelona.

Dembele odmietol ponuku Barcelony, presunie sa do PSG

O Tchouameniho PSG zvádza tuhý boj s Realom Madrid. Dembele je blízko presunu do Paríža. Informuje o tom španielsky AS. „Pred pár dňami zdroje z prostredia klubu uviedli, že Dembele na 95 % nepredĺži zmluvu," píše portál as.com.

„Ousmane povedal trénerskému štábu, že neprijme poslednú ponuku Barcelony a pripravuje sa skončiť svoje pôsobenie v klube, keď mu 30. júna vyprší zmluva," dodáva spomínaný zdroj.

Jeho agent považuje poslednú ponuku Kataláncov za nedostatočne lákavú. Dembele uprednostní vidinu pôsobenia po boku krajana Kyliana Mbappého v PSG.

Prečítajte si aj

VIDEO Kamery zachytili ich rozhovor: Šokujúce priznanie Marcela na lavičke Lucasovi Vazquezovi

Dembele sa začal baliť a pripravuje sa na odchod. Dom, v ktorom býval v Barcelone, dal do prenájmu a to je jasný signál, že svoje pôsobenie na Nou Campe považuje za uzavreté.

Barcelona neprijala protiponuku, ktorú položil na stôl hráčov agent Moussa Sissoko. Vedenie Barcelony dalo najavo, že ich ponuka je pevná a nebudú o tom diskutovať.

Tréner Xavi Hernandez chcel presvedčiť hráča, aby v klube zotrval, ale bolo to proti presvedčeniu technického úseku klubu, ktorý mal pocit, že čas francúzskeho krídelníka na Nou Campe sa naplnil. Na otázku, či by mal Dembele v Barcelone pokračovať, odmietol športový riaditeľ klubu Mateu Alemany odpovedať, čo naznačuje napätý vzťah s vedením a futbalistom.

FC Barcelona sa neúspešne pokúšala predať Dembeleho v zimnom prestupovom období. Hráč a jeho agent ale všetky ponuky odmietli. Napokon zostal na Nou Campe a v záverečnej časti sezóny podával výborné výkony.

Ale ani príchod jeho kamaráta Aubameyanga či neustále komplimenty zo strany trénera Xaviho napokon nestačili na to, aby Dembele zotrval v Barcelone. Jeho ďalšou destináciou bude PSG, kde spojí svoje sily s Mbappém a Lionelom Messim. Dúfajme len, že bude mať viac šťastia ako v Barcelone a budú sa mu vyhýbať zranenia, aby mal možnosť naplno predviesť svoje schopnosti a kvality.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: as.com

Diskusia

Podobné články