Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Kamery zachytili ich rozhovor: Šokujúce priznanie Marcela na lavičke Lucasovi Vazquezovi

MADRID - Šokujúce priznanie Marcela Lucasovi Vazquezovi na lavičke počas zápasu s Betisom!
Zdroj: 42577
Zdieľajte:

Televízne kamery zachytili rozhovor medzi Marcelom a Lucasom Vazquezom na lavičke Realu Madrid počas ligového zápasu s Betisom (0:0). V ňom sa Marcelo spoluhráčovi priznal, že klub mu odmieta predĺžiť zmluvu. Informuje o tom španielska Marca.

Marcelo Lucasovi Vazquezovi: Klub mi neobnoví zmluvu

„Klub mi neobnoví zmluvu," priznal sa Marcelo spoluhráčovi vo videu, ktoré zverejnil Movistar+. „Bol som sku*veným príkladom."

Lucas Vazquez pozorne počúval brazílskeho obrancu. „Neuveriteľné, človeče, nevedeli sme o tom, nie je to jednoduché," reagoval na slová Marcela.

Prečítajte si aj

Real Madrid má pripravených 128 miliónov dolárov na nákup tejto hviezdy

Počas rozhovorov pred sobotňajším finále Ligy majstrov, v ktorom Real Madrid nastúpi proti FC Liverpool, zopakoval Marcelo svoju túžbu zostať ešte jeden rok v Reale Madrid.

„Chcem zostať, povedal som to 50 000 krát, ale po finále sa budem rozprávať s klubom," hovoril Marcelo.

Real Madrid nemá v pláne predĺžiť zmluvu s Marcelom, Iscom či Garethom Baleom. Vedenie Los Blancos chce pokračovať v spolupráci s Lukom Modričom, ktorému obnoví po 30. júni kontrakt.

Žiadny iný hráč v klubovej histórii "bieleho baletu" nemá na konte viac titulov ako Brazílčan Marcelo (24). Štyrikrát vyhral Ligu majstrov, štyrikrát MS klubov, trikrát Superpohár UEFA, šesťkrát La Ligu, dvakrát Copa del Rey a päťkrát Španielsky superpohár.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články